Magasinet M!

Det betyder din uddannelse for pigerne

White collar vs. Blue collar. Gør det egentlig nogen forskel?

Det betyder din uddannelse for pigerne

"Gør I jer nogle tanker om, hvis jeres kæreste/date uddannelsesmæssigt ikke er på samme niveau som dit? Er det en væsentlig faktor for jer, hvis han/hun har et lavere ambitionsniveau i forhold til uddannelse/job, end du har? Begge køn må svare"
- Mand, 31

Du sidder ved kassen i det lokale supermarked og tænker, at dit liv er helt ok. Du kan sagtens klare dig for din indkomst, men spørgsmålet er så, om det er noget, der trækker det ekstra stik hjem hos damerne. Herunder kan du læse nogle af pigernes svar:

"Jeg må ærligt indrømme, at møder jeg en, som har været på kontanthjælp det sidste år og slet ikke ved, hvad han vil med sit liv, så mister jeg interessen."
- Enitsrik, 28. Læs flere svar her. 

"Ikke rigtigt. Jeg går dog meget op i, at han har nogle ambitioner, og at han ved, hvad han vil med sit liv."
- C21, 21. Læs flere svar her.

 

"På en måde, ja. Jeg kan godt lide en mand med ambitioner og mål, men om det er noget, han udlever i form af en fed karriere, i en hobby eller noget andet, er egentlig ikke så vigtigt."
- Enitsrik, 28. Læs flere svar her.

 

"Ambitioner er noget, alle skal have, ellers går man i stå og kommer ingen vegne i livet. Så uddannelse er jeg ligeglad med, men han skal vide, hvad han vil med sit liv."
- MissTeddy. Læs flere svar her.

Har du selv andre spørgsmål, som du brænder inde med? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne med svar på deres spørgsmål.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt