Magasinet M!

Det betyder post-credit-scenen i Spider-Man: Far From Home for Marvels fase 4

Nye tider for Marvel!

Spider-Man: Far From Home løber sin æresrunde gennem biograferne lige nu, og som lovet afslutter den fase 3 for Marvels univers. 

Vi ved, at der minimum allerede er 7 nye film i støbeskeen, men spottede du, hvad post-credit-scenerne i Far From Home måske betyder for fremtiden?

Well, kig med herunder - SPOILERS!

ANNONCE
Det betyder post-credit-scenen i Spider-Man: Far From Home for Marvels fase 4

Vi ser den første scene, som egentlig hører sig til Spider-Man alene, hvor Peter Parkers identitet afsløres samtidig med, at J.K. Simmons laver et fænomenalt comeback som J. Jonah Jameson.

Den anden scene derimod har stor betydning for universet.

Vi ser Skrull-lederen Talos, som har været maskeret som Fury i hele filmen, mens hans kone, Soren, har ageret Maria Hill.

Det er ret interessant i forhold til, hvad det kan have af betydning for tidligere film - har de været her længe? Har de ageret andre superhelte i mellemtiden?

Det lægger sig op af tegneserien, Secret Invasion, hvor man fokuserer på Skrull og deres formskiftningsevner på jorden. Derfor kan vi måske forvente at få den famøse kampscene fra denne tegneserie udspillet i en kommende film!

Senere i klippet ser vi Fury i rummet, hvor han på sin 'ferie, faktisk ikke helt holder ferie - han er nemlig til stede i en organisation, som går under navnet S.W.O.R.D (Sentient World Observation and Response Department.)

Det er praktisk talt S.H.I.E.L.D, bare i en større skala. 

Med Nick Fury på 'udebane' bekræfter det muligvis ideen om, at de fleste af de kommende MCU-film kommer til at foregå i rummet.

Vi ved allerede, at vi kan glæde os til The Eternals, som er rumrelateret, og Guardians of the Galaxy 3 er kommet tilbage på sporet. 

Derfor kan vi nok forvente den kosmiske udvidelse bliver omdrejningspunktet i fase 4!

ANNONCE
Det betyder post-credit-scenen i Spider-Man: Far From Home for Marvels fase 4
Del

Seneste nyt

Annonce