Magasinet M!

Det er åbenbart ikke kun os mænd, der har våde drømme

Tror du, at våde drømme er noget, som hovedsagligt sker for små, liderlige teenage-drenge? Ja, så kan du godt tro om igenDet er åbenbart ikke kun os mænd, der har våde drømme

Vi har næsten alle prøvet det; at vågne op med våde underbukser, uden at tis og sved var indblandet. Våde drømme - eller "englefisse", som nogen kalder det - er et fænomen, du hovedsagligt har troet skete for teenagedrenge, der ikke fik nok på den dumme. Men faktisk er det også noget, som kvinder oplever.

Ifølge en gammel undersøgelse foretaget af forskeren Albert Kinsey vil ca. 37 procent af alle kvinder have oplevet at få orgasme, mens de sover, når de er fyldt 45 år. Og i modsætning til mænd sker det oftest for kvinderne, efter de er fyldt 40 ifølge magasinet Broadly.

Til magasinet forklarer 24-årige Jade, at hun kan opleve at få "søvn-orgasme" et par gange om ugen - især hvis hun ikke har haft sex i noget tid.

"Det er som om, at din hjerne giver dig en gave. Hvis jeg ikke får nok action, begynder jeg nogle gange at kede mig så meget på grund af den manglende sex, at jeg endda mister interessen for at onanere. Men så minder min hjerne mig om, at jeg stadig kan få orgasme," siger Jade.

Ifølge Broadly er der flere måder, at kvinder kan øge deres chancer for at gøre deres søvn en smule sjovere og mere tilfredsstillende. Det inkluderer blandt andet at sove på maven, være sikker på, at man er virkelig træt før sengetid, og tænke på noget frækt, før man falder hen. Desuden hjælper det, hvis man ikke har haft orgasme i noget tid.

Til det tilføjer forskere og skribenter for The Orgasm Answer Guide:

"Der er god grund til at tro, at orgasmer, mens man sover, ikke er resultatet af stimulation af ens kønsorganer, men derimod er skabt af hjernen."

Men pas på med at vise det her til din kæreste. Hvis hun pludselig bliver for vant med "søvnorgasmer", kan det være, at der går længere tid imellem, at hun deler ud af godteposen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt