Magasinet M!

Det er fuldstændig livsfarligt at være venner med Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio har en uheldig evne til at rode sig ud i livsfarlige situationer, som får hans venner til at frygte hans selskab. Læs om, hvordan han har været tæt på døden flere gange

Det lyder umiddelbart meget blæret at være bedste venner med selveste Leonardo DiCaprio. Manden, der har forgudet filmfans for et godt ord med blændende skuespil i blandt andet Inception og Shutter Island bare for at nævne et par af de mange storfilm, han har været med i.

Men den amerikanske stjerne, der snart er aktuel i den nye Hollywood-produktion The Revenant, er ikke altid den fedeste fyr at hænge ud med. Det afslører han i et interview med magasinet Wired.

Her fortæller DiCaprio, at han flere gange har haft nærdødsoplevelser i forbindelse med en række vanvittige adrenalin-ture, han har smidt sig ud på uden for kameraet. For eksempel har han engang været tæt på at blive bidt midt over af en sulten hvidhaj, og så har han befundet sig ombord på et fly, hvor den ene motor eksploderede oppe i luften. Den slags oplevelser har fået vennerne til at frygte DiCaprios selskab.

"Mine venner har sagt, at jeg er den, de allermindst vil have ekstreme oplevelser sammen med, fordi det er, som om jeg altid er tæt på at være skyld i en katastrofe. Hvis en kat har ni liv, så har jeg i hvert fald brugt et par stykker," siger DiCaprio.

Herunder kan du kort høre DiCaprio fortælle om tre sindssyge nærdødsoplevelser, han har haft:

ANNONCE
Det er fuldstændig livsfarligt at være venner med Leonardo DiCaprio

Vanviddet med hvid-hajen

"En stor hvidhaj hoppede ind i mit bur, engang jeg dykkede i Sydafrika. Hajen forsøgte at æde en tunfisk, men tunen slog med kroppen, så da hajen hoppede op efter den, landende den nærmest med halvdelen af sin krop inde i mit bur. Jeg forsøgte at ligge stille i bunden af det, mens den bed fem-seks gange efter mig, bare én armslængde fra mig. Dykker-fyrene sagde, at de ikke havde set den slags i 30 år."

ANNONCE
Det er fuldstændig livsfarligt at være venner med Leonardo DiCaprio

Motor-eksplosionen på flyet

"Der var engang, hvor jeg var passager ombord på et Delta Airlines-fly til Rusland. Lige pludselig eksploderede den ene motor foran øjnene på mig. Jeg var den eneste, der sad og kiggede ud af vinduet på vingen, da motoren eksploderede som en komet. Det var sindssygt. De slukkede alle motorerne i et par minutter. Så sad vi bare der og svævede, uden flyet sagde én eneste lyd. Det var surrealistisk. Men så startede de motorerne igen, og vi endte med at nødlande i JFK lufthavn i New York."

ANNONCE
Det er fuldstændig livsfarligt at være venner med Leonardo DiCaprio

Det farlige faldskærmsudspring

"Den sidste situation var en skydiving-ulykke. Det var et tandem-udspring (faldskærmsudspring, hvor en instruktør springer sammen med en, red.). Vi forsøgte at udløse den første faldskærm, men den kom ikke ud, så den mand jeg sprang med forsøgte forgæves at skære den fri. Vi var i frit fald i fem eller 10 sekunder. Jeg havde ikke overvejet, at der var en ekstra faldskærm, så jeg troede bare vi styrtede direkte mod døden. Så trak han den anden faldskærm. Men den sad også fast. Så han forsøgte at ryste og ryste den, og det føltes, som om alle mine venner var meget længere oppe i luften, mens jeg var på vej til at smadre ned mod jorden. Men så fik han endelig faldskærmen ud.

Det sjove ved det var, at han sagde til mig i luften: "Du brækker sandsynligvis dine ben på vejen ned, fordi det går for stærkt. Så efter du ser dit liv passere revy for øjnene af dig - to gange i træk - vil du tænke 'Åh, nej. Nu brækker jeg også benene'."

Med alle de oplevelser kan man roligt sige, at Leonardo DiCaprio er en toptrænet ekspert i at overleve selv de største farer.

Måske er det netop derfor, han har hovedrollen i storfilmen The Revenant, som får dansk biografpremiere den 20. januar. For i den film spiller han pelsjægeren Hugh Glass, der bevæger sig ud på en farlig ekspedition gennem vild natur, hvor han blandt andet bliver angrebet af en bjørn og efterfølgende begraves levende? Gæt selv, om han overlever.

ANNONCE
Del

Seneste nyt