Magasinet M!

Det er ikke den rene elendighed: Her er verdens bedste nyheder

Der findes stadig gode nyheder, selvom vores verden kan virke lidt kaotisk i øjeblikket.

Det er ikke den rene elendighed: Her er verdens bedste nyheder

Om du ser morgen- eller aftennyhederne er ligegyldigt. Som regel kaster smadderkassen en masse dårlige nyheder i hovedet på dig. Vores små hjerner bliver fyldt med små, sultende afrikanske børn, dårlige statistikker på arbejdsmarkedet, prisstigninger på bland-selv-slik og ikke mindst den sørgelige nyhed om USA's præsidentvalg.

Vi kan godt blive enige om, at vores verden til tider ikke kun flyver på en lyserød sky. Men glem ikke alt håb, for der sker faktisk også fantastiske ting.

ALS Bucket Challenge

Den sjove udfordring kickstartede en stor undersøgelse, der identificerede den genetiske årsag til ALS. Det har været et kæmpe skridt fremad, når det handler om, hvordan vi behandler, kurerer og undgår amyotrofisk lateral sklerose.

Israel producerer 55% af frisk vand fra havet

Det startede som et skoleprojekt, men er senere hen blevet til en pumpe, som laver havvand om til drikkevand. Pumpen alene leverer rent drikkevand til 1,5 millioner mennesker. Det er kun et spørgsmål om tid, før resten af verden kan få gavn af teknologien.

Kæmpepandaen er ikke længere en truet dyreart

World Conservation Union meldte ud tilbage i september måned, at kæmpepandaen ikke længere er en truet dyreart. Der fandtes på daværende tidspunkt 1864 pandaer i naturen, hvilket er et stort spring fra 1596 i 2004. Hvor dejligt!

Se endnu flere gode nyheder herunder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE