Magasinet M!

Det er ikke sjovt, men vi griner alligevel

Vi burde egentlig ikke grine ad Rudy Frederiksen eller stive mennesker på gaden, men det er bare så pokkers svært at lade være. Her er 15 ufrivilligt morsomme ting

Da Rudy Frederiksen røg i fælden

Vi burde egentlig ikke grine ad Rudy Frederiksen eller stive mennesker på gaden, men det er bare så pokkers svært at lade være. Her er 15 ufrivilligt morsomme ting, og vi starter med:


Da Rudy Frederiksen røg i fælden

"Det er som ulven, der vogter fårene."

Sådan sagde Rudy Frederiksen (udtales: klam stodder) på de skjulte optagelser fra Operation X. 

Programmet om den gamle gris blev sendt på TV2 i september 2006, og da vi så historien om sikker chat-konsulentens eskapader, blev vi både forarget og ramt af latter på samme tid. Det var så absurd, at Rudy Frederiksen lokkede unge piger til sex, og hans nøje planlagte trick med at lokke dem til at lave en musikvideo var bare så langt ude, at vi næsten ikke kunne tro vores egne øje.

Men da stodderen til sidst i programmet blev konfronteret af værten Morten Spiegelhauer, var det bare gude-tv.

Rudy Frederiksen var bogstaveligt talt fanget med bukserne ned, og det var hyle morsomt.

Klik dig videre for at se flere ufrivilligt morsomme eksempler.

ANNONCE

Stive mennesker

Når sprutten går ind, går forstanden (og balancen) ud. Stive folk snakker sort, snakker meget, opfører sig sjovt - og så falder de meget ofte. Vi snakker selvfølgelig ikke om de lettere berusede her, men de stangstive mennesker, der går 200 meter for at komme 20 meter frem. Se, dét er god humor.

ANNONCE

Da Bjarne Riis gik amok på cyklen

Det var sådan lidt tragi-komisk, da kæden i 1997 hoppede af for Bjarne Riis på 20. etape i Tour de France. Den specielle enkeltstartcykel havde ellers kostet 400.000 kroner, men kvaliteten haltede altså.

Det blev bare endnu mere komisk, da Bjarne samlede alle sine kræfter, løftede cyklen op, og kastede den to meter ind i vejkanten.

ANNONCE

Synkroniserede reklamer

Her på redaktionen elsker vi reklamerne, hvor mund og tale slet ikke passer sammen. Vi tænker især på Vanish-reklamerne, Werthers Echte og Kinder-indslagene.

Rasmus Trads sviner Kurt Thorsen

Der findes mange bandeord i verden. Ord, der kan få mænd på boreplatforme i Østersøen til at rødme. Men dem kendte Rasmus Trads åbenbart ikke nogen af, da han i januar 2000 mistede besindelsen og beyndte at råbe ad Kurt Thorsen foran Højesteret. 

"Hvor er du dog en led fyr... Dit store røvhul. Gud Fader i skuret," Råbte han, mens kameraerne snurrede og folk, inklusiv Kurt Thorsen, gjorde deres bedste for ikke at grine ad den vrede mand.

ANNONCE

Nazister

Nazister havde gang i nogle forfærdelige ting, og det er selvfølgelig ikke noget at grinde ad. De var faktisk nogle svin.

Men vi kan alligevel ikke lade være med at trække på smilebåndene, når vi tænker på, at nogle mennesker kan være så forblindede for sandheden. Og så gik de altså også i ridestøvler.

ANNONCE

Da Alf´s far blev fanget i et crack-hus

Kan du huske tv-serien Alf? Den med det sjove rumvæsen.

I serien optræder skuespilleren Max Wright som familiefaderen Willie Tanner, og det hele kører bare derudaf med sukkersøde jokes. Men så glat gik det ikke helt i privatlivet.

I 2001 bragte avisen The National Inquirer nemlig en artikel, der viste Max Wright i færd med at ryge crack sammen med sin homoseksuelle elsker og en tilfældig hjemløs, de havde taget med hjem. Det blev så ikke meget bedre af, at der også røg en video ud til offentligheden, hvor Max Wright havde sex med den hjemløse mand.

Det er en mand, der har ramt bunden. Sørgeligt, men også lidt sjovt.

ANNONCE

Da Pamela Anderson fik stjålet endnu en sexvideo

Hvor uheldig kan man være?

Først slipper den kåde video af Pamela og manden Tommy Lee ud på internettet, og så dukker der pludselig en tidligere video op af hende og musikeren Bret Michaels.

Vi skal ærligt indrømme, at vi har set videoerne et par gange, og de mystiske omstændigheder angående publiceringen morer os stadig.

Her er et godt råd til alle kendte, der ikke vil have deres sex-videoer på nettet:

Lad være med at optage dig selv have sex.

ANNONCE

Dick Cheneys jagt-ulykke

I februar 2006 kom den tidligere amerikanske vice-præsident til at skyde makkeren Harry Whittington, da de var på jagt i Texas.

Harry Whittington overlevede skyderiet, men det lykkedes ikke lægerne at fjerne omkring 200 små hagl fra hans krop, så dem må han rende rund med resten af livet.

Og Cheney? Jo, hans popularitet styrtdykkede, og hans politiske eftermæle er nu blevet reduceret til, at han er en dårlig jæger.

ANNONCE

Reality-tv

Åh, hvor ville vores tv-aftener dog være kedelige uden de mærkelige folk fra reality-tv. Og bare rolig, vi griner ad dem og ikke med dem, når deltagerne på Paradise Hotel går i totterne på hinanden.

Offentlige mobilsnakkere

Ja, selvfølgelig kan det være pisseirriterende at sidde ved siden af en 17-årig teenagepige, der knevrer løs. Men det er også lidt sjovt, når først du begynder at lytte til samtalen. Især hvis den lige pludselig drejer ind på kæresteproblemer, problemer med familien eller bare en mærkelig drøm, tøsebarnet har haft.

Her kan du bruge tricket at lytte med på samtalen og reagere, hver gang de siger noget. Enten går de, eller også bliver de sure, fordi du lytter med.

ANNONCE

Kim Jong-un

Vi har grinet meget af faderen, Kim Jong-il, og nu har sønnen, Kim Jong-un, altså overtaget latter-stolen.

I virkeligheden er han jo en ond diktator, men han er simpelthen så skør, at det er komisk. Vi har bare ret ondt af det nordkoreanske folk, der skal finde sig i den tossede tyran.

ANNONCE

Americas Funniest Home Videos

Oftest er det mere plat, end det er sjovt. Og selvom vi ikke burde grine, så sker det aligevel engang imellem - især når folk falder eller bliver ramt i kuglerne.

Folk der har fået ændret navn hos en numerolog

Man skal være rimeligt hippie-agtig for at bruge et matematisk argument for at skifte navn.

Ikke desto mindre, så er der mange folk, der gør det. Men hey, du har selv valgt at hedde Karsten svupper-kebab, og så må vi altså også godt grine ad det.

ANNONCE

Døve-tv

Der findes næppe noget mere politisk ukorrekt end at grine ad en handikappet. Derfor er det de færreste, der vil indrømme, at det er sjovt at skrue helt op for Nyheder på tegnsprog, så man kan høre tolken smaske og udtale ord, man ikke anede eksisterede.

Ja, undskyld, men så længe man griner for sig selv, så går det nok.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce