Magasinet M!

Det er officielt: Prutter på arbejdet kan ikke kategoriseres som mobning

Fyr den af, folkens!

Har ud nogle gange gået rundt på arbejdspladsen og tænkt, at mængden af giftgasser udsluppet fra dine kollegaer efterhånden kan kategoriseres som mobning? At det enten er i sådan en kvantitet eller lugtfaktor, at det spolerer dine arbejdsevner?

Well, så er der desværre dårligt nyt for dig, og godt nyt for de folk, som elsker håndværkshumor og prutter i kontormiljøet. 

En dommer i Australien har nemlig taget parti med en chef, som eftersigende pruttede på en kollega.

Hans 'akt' gik i alt sin enkelthed ud på, at chefen løftede sine baller og pruttede på en medarbejder.

David Hingst bragte sagen mod sin tidligere chef på Construction Engineering til Victoria Supreme Court, hvor han ytrede, at chefen ofte slog en prut i nærheden af ham og af og til på ham. Og endda med så høj en frekvens, at chefen havde øgenavnet "Mr. Stinky". 

Han sagsøgte dem for 'mobning' og ønskede en erstatning på 7.7 millioner kroner. 

Chefen, Greg Short, sagde efter sigende følgende til sit forsvar: "Look, I don't recall doing it, but I may have done it once or twice, maybe. I don't recall doing so, so I'm not flat out saying I didn't or I did. I just can't remember doing it."

Sagen drejede sig dog også om andre mobningsaspekter - Hingst blev heller ikke inviteret til sociale events, blev kaldt øgenavne og svinet til på arbejdspladsen.

Dommeren afgjorde, at Hingst' begrundelse for sagsøgningen var baseret på en hævn over, at var blevet fyret - en fyring, som dommeren til sidst afgjorde, var sket under de rigtige forhold.

Well, hvad siger folket? Hvor mange prutter skal der til, før man kalder det mobning?

ANNONCE
Det er officielt: Prutter på arbejdet kan ikke kategoriseres som mobning
Del

Seneste nyt

ANNONCE