Magasinet M!

Det er slut, drenge: Forskning fastslår, at pigerne tænder på?

...piger. Et studie foretaget på University of Essex i England viser, at piger er mere til pige-sex end sex med fyre. Altså er de åbenbart lesbiske. Læs her hvorfor.Det er slut, drenge: Forskning fastslår, at pigerne tænder på?

Bedst som du troede, at din kæreste eller frække flirt er vild med dig og dit udstyr mellem benene, er der kommet ny forskning, der ændrer gevaldigt på den forestilling. 

For nu viser helt ny forskning, at pigerne tænder mere på sex med andre piger end på sex med fyre. Med andre og helt klare ord: Pigerne er lesbiske. Forskere ved instituttet for psykologi på University of Essex har i hvert fald lavet en større undersøgelse, der har dén konklusion. Det skriver The Telegraph. 

En analyse af 345 kvinders svar og adfærd afslører, at hunkønnet generelt er mere tiltrukket af sin egen slags. Selv om mange kvinder svarede, at de er heteroseksuelle, viste de til trods klare tegn på tiltrækning af deres eget køn. Undersøgelsen indikerede også, at de piger, der kategoriserede sig selv som værende lesbiske, ganske rigtigt er tiltrukket af piger. Så er det på plads.

Men hvordan kom de frem til de resultater, tænker du sikkert? Jo, det gjorde forskerne såmænd ved at vise kvinderne frække videoklip, hvor henholdsvis hetero aktiviteter og lesbisk lagen-action udspillede sig. Og mens klippene kørte, blev kvindernes svar og reaktioner optaget samtidig med, at der blev foretaget en aflæsning af deres pupillers reaktioner. Udvidelse af pupiller kan betyde, at øjnene kan lide, hvad de ser. Det må betyde, at der har været en del pupiludvidelser ved synet af de lesbiske videoklip.

Den førende forsker på projektet kan da også bekræfte konklusionen.

"Selv om hovedparten af de adspurgte kvinder identificerer sig selv som heteroseksuelle, viser vores research klart og tydeligt, at når det handler om, hvad der tænder dem seksuelt, er de enten homoseksuelle eller biseksuelle," siger Doktor Gerulf Rieger.

Det er dog ikke den eneste interessante konklusion, som undersøgelsen byder på. For ifølge Doktor Rieger kan man ikke med sikkerhed fastslå, hvilke roller piger i et lesbisk forhold har.

"Selv om nogle lebber var mere maskuline i deres seksuelle ophidselse, og andre var mere maskuline i deres adfærd, var der ingen indikation på, at det var de samme kvinder. Det viser os, at måden, kvinder fremstår på i offentligheden, ikke betyder, at vi ved noget om, hvilke seksuelle roller de indtager i soveværelset," lyder Doktor Riegers anden konklusion på undersøgelsen.

Nå, men det betyder jo ikke, at I fyre skal holde jer tilbage fra at invitere en ekstra pige med i soveværelset. God fornøjelse!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE