Magasinet M!

Det er snart NFL-tid!

Pausen har været lang, men 10. september starter NFL igen. Her er 8 ting, vi glæder os til

Det er snart NFL-tid!

Catches

8. Catches

 

Hvem gider se Rikke Skov gribe en harpiksbesat badebold, når man kan se Randy Moss hive en regnvåd football ned fra himlen.

 

Devin Hester

 

7. Devin Hester  

 

En af NFL's mest spektakulære spillere er kendt for fuldstændigt vanvittige løb med bolden. Hvis kampen er ved at blive lidt halvkedelig, så bare stik bolden til Devin Hester.

 

Jubelscener

 

6. Jubelscener

ANNONCE

 

Det er nu altså noget særligt at se et kæmpe brød på 300 pund, der forsøger at lave Michael Jackson-moves i endzone.

 

Michael Vick

 

5. Michael Vick

 

Uden tvivl preseasons mest omtalte mand. Michael Vick har været inde og spjælde, men er nu tilbage i ligaen, hvor han i år kommer til at kæmpe med Donovan McNabb om pladsen som starter i Philidelphia Eagles.

 

Bøjgaard og Elming

 

4. Bøjgaard og Elming

ANNONCE

 

De gudsbenåede kommentatorer vil også i denne sæson være garanter for underholdningen på TV2 Sport. De skal selvfølgelig lige have en chance ovre på TV3+, men i sidste sæson var der ingen over, og ingen ved siden af Jimmy Bøjgaard og Elming-brødrene.

 

Brett Favre

 

3. Brett Favre

 

Mr. Green Bay er havnet i Minnesota Vikings, hvor han sammen med runningback Adrian Peterson vil komme til at udgøre et af NFC's mest frygtindgydende offenses. Vikings møder Green Bay Packers d. 5. oktober - vi glæder os allerede.

 

Cheerleaders

 

2. Cheerleaders

 

Der er slet ikke nok fokus på cheerleaders i NFL. Drop reklamepauserne, og lad os dog se på alle de dejlige lamseben i stedet for.

 

Skraldbang

 

1. Skraldbang  

ANNONCE

 

Det absolut fedeste ved amerikansk fodbold er når tænderne rasler og rygraden brækker, mens en gigantisk neger står og skriger: "I'll fuck you till you love me, motherfucker".

Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt