Magasinet M!

Det fortæller dit kropssprog dig, når du swiper på Tinder

Hvad siger dit digitale kropssprog om dig som person?

I dagens datingverden handler det ikke kun om, hvad du siger, men også om hvordan du siger det - selv når det er i emojis.

Med mere end halvdelen af unge singler, der bruger datingapps som Tinder til at finde kærligheden, er dit digitale kropssprog blevet afgørende.

Vi har fået nogle friske statistikker fra Tinder, som fortæller lidt om, hvad dine handlinger betyder for, hvordan folk opfatter dig!

Lad os dykke ned i, hvad dine swipevaner og chats faktisk afslører om dig ifølge Tinders egne undersøgelser:

ANNONCE
Tinder-attituden

Emojis og kærlige beskeder

Når du sender regelmæssige kærlige emojis, signalerer det ikke kun din åbenhed, men også din selvtillid. Det viser, at du er komfortabel med at udtrykke dine følelser digitalt og måske er klar til at tage forholdet til næste niveau.

Ordspil og intelligens som charmeoffensiv

Brugen af store ord og litterære citater kan virke som praleri, men det kan også afsløre din dybe kærlighed til kultur eller din romantiske natur. Det handler om at vise, hvem du virkelig er bag skærmen. Undersøgelsen viser, at det kan være en måde at udtrykke både et forsøg på at understrege ens egen intelligensniveau, men samtidig også appellerer til en partner med samme sans. Flere og flere har en tendens til at lægge små ting mellem linjerne, så husk at læse teksten grundigt, inden du svarer!

Svartid og commitment i samtalen

Man kan nemt falde i den fælde, at korte svar betyder ingen interesse - men det korte svar betyder ikke nødvendigvis manglende interesse. Det kan faktisk indikere, at du foretrækker klarhed og direkte kommunikation. På den anden side kan lange beskeder være tegn på, at du virkelig investerer i at lære din match at kende. Det handler i bund og grund om at finde en balance i samtalen, hvor man sporer sig ind på, hvad begge parter finder mest behageligt.

ANNONCE

Samlet set

Når det kommer til datingapps som Tinder, taler kropssproget digitalt, og det siger mere end tusind ord. Hyppig brug af kærlige emojis og tegn i beskeder afslører ofte en dyb følelsesmæssig komfort og en klar forståelse af ens egen identitet og seksualitet.

På den anden side kan tilbageholdenhed med kærlighedstegn afspejle usikkerhed eller indre konflikt, hvilket ofte kommer til udtryk i beskederne. Nogle datere griber til deres 'sproglige intelligens' som et værktøj til at tiltrække og forføre potentielle partnere.

Ved at bruge præcise og klare beskeder signalerer de en interesse i gennemsigtighed og direkte kommunikation. Omvendt kan dem, der sender lange, velformulerede beskeder, være dybt romantiske eller idealistiske og søger at etablere en dyb forbindelse virtuelt, før de eventuelt mødes personligt.

Emojis på deres side afslører en persons forkærlighed og kan indikere deres følelsesmæssige tilstand. Daterne, der kreativt udnytter emojis i deres beskeder, viser ofte deres flamboyante side og stræber efter at forbedre kommunikationen på en farverig måde. Memes og GIF'er kan også fungere som et filter og en strategi til at forbinde med potentielle partnere, der deler en lignende kommunikationsstil - en nyttig taktik på apps som Tinder, hvor billeder ikke er tilladt.

Medlemmer af datingverdenen, især de yngre generationer, reagerer hurtigt på beskeder - 77% af de 18-24-årige svarer inden for 30 minutter.

Dette viser et ønske om åbenhed og ærlighed i deres digitale interaktioner, hvor kropssproget spiller en nøglerolle i at etablere forbindelser og udtrykke personlighed.

ANNONCE
Del

Seneste nyt