Magasinet M!

Det frækkeste undertøj

Sådan finder din kæreste det allerbedste frække undertøj til dig...Det frækkeste undertøj

Hey Denice

Jeg er en tøs på 19 år. Jeg vil virkelig gerne vide, hvad det mest sikre undertøj er at tage på, hvis man skal tænde en mand? Jeg har lige fået en ny kæreste, og da mænd jo er så forskellige, som de er, så er jeg bange for, at han ikke kan lide det samme som de andre mænd, jeg har været sammen med???

KH Camilla

Hej Camilla,

Det sikreste undertøj... hmm, det er ikke en let opgave, du stiller mig...

Der findes jo et seriøst hav af mærker, former, farver og så videre - det er jo næsten umuligt at svare på, men jeg vil da gøre et forsøg:

Allerførst, siden han er en ny kæreste, og du endnu ikke kender hans smag i pigeundertøj, så prøv dig frem. Det eneste du kan være næsten sikker på, er, at det der er indenunder undertøjet, er det, han nok ser mest frem til ;-) 

Mit gæt er, at hvis du er 19 år, så har du undertøj af alle slags, så du kan finde ud af, hvad han kan lide ved at teste det. For du har jo helt ret -  ingen mænd eller kvinder for den sags skyld kan lide det samme 100 % - og derfor er det også fuldstændigt umuligt at sige hvad du skal tage på. Jeg kan f.eks. bedst lide hvidt undertøj med blonder ;-) - ved ikke hvorfor .. men der er altså noget over en fræk pige i hvide blonder - mums...   ;-)

MEN, for at finde ud af, hvad han er til, kan du jo prøve det her til en hyggelig aften i denne kolde vintertid:

Lav en god middag og gør undertøjet klar, (tag eventuel et par lektioner af Carmen Electras aerobic striptease DVD  ;-).  Gi' ham et undertøjsshow, han sent vil glemme.
Giv undertøjet numre og bed ham om at give undertøjet stjerner af kvalitet, fra 1-10. Listen skal han give dig bagefter og du giver ham en størrelsesguide på dine størrelser,
så skal han nok komme hjem med det, han bedst kan lide en anden gang ;-). Hvem ved måske bliver han inspireret til en lille ekstra blød jule-pakke ;-)

Havde det været mig selv der stod i din situation, så havde jeg gjort noget meget lignende - måske havde jeg også købt et frækt kostume eller to... bare lige for at tjekke om det vækker ham ;-)

Det er det mest direkte svar, jeg kan give dig - håber, at du kan bruge det :-)

Mange knus
Denice
ClubDenice.dk

Har du spørgsmål til Denice om sex, så skriv ind til Denice@benjamin.dk.
Hvis dit spørgsmål bliver brugt, så får du samtidig Good Vibration Kits fra RFSU som tak.

Har du spørgsmål til Denice, der ikke har noget med sexbrevkassen at gøre, kan du skrive til hende direkte via Clubdenice.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt