Magasinet M!

Det her er IKKE Photoshop

Her er 10 billeder, man skulle tro var photoshoppede, med IKKE er det.

Det her er IKKE Photoshop
Arnold Schwarzeneggers hund?

Der er muskelhunde. Og så er der muskelhunde. Her er nok nærmere tale om muskelhunden.

Dette muskelbundt af en hund hedder Wendy og "lider" af en genetisk sygdom, der udstyrer den med åndssvagt store muskler. Hun har bl.a. medvirket i The Today Show

Det her er IKKE Photoshop
 80'erne møder 10'erne

Hils på Samus. Hun var enormt populær i 80'erne i spillet Metroid. Og enormt pixeleret, når vi sammenligner med dagens spilstandard. Hvordan ville det se ud, hvis Samus anno 1987 troppede op i vores tid? Det satte Daniel Cattell, en cosplayer for New Jersey, sig for at undersøge.

Pænt awesome, hvis vi selv skal sige det.

ANNONCE
Det her er IKKE Photoshop
 Verdens sygeste tennisbane?

"Hej hr. Federer. Kunne de tænke dem at spille en opvisningskamp mod Rafael Nadal? Ja, siger de. Godt. Så håber vi bare ikke, de lider af højdeskræk."

Banen ligger i Dubai (hvor ellers?), hvor tenniskampen spilles i 200-meters højde. Yikes.

Det her er IKKE Photoshop
Hvem går ud med skraldet?

Kokoskrabben er den støste landlevende krabbe. Og så er den satme nasty at se på. Til gengæld skulle der gerne være krabbekød til en mindre landby, hvis du er til den slags.

ANNONCE
Det her er IKKE Photoshop
Ooooooooooh shit

Det her billede ser så opstillet ud, at man skulle tro, det var fake. Det er det bare ikke. Uheldigvis for fyren i den alt for lille kajak.

Det her er IKKE Photoshop
 Damn, det er tæt på

På tropeøen Island of St. Maarten i det nordøstlige Caribien kommer turisterne tæt på flyene. Rigtig tæt. For øens lufthavn, Princess Juliana International Airport, er kendt for sin meget korte landingsbane på kun 2.130 meter. Det betyder, at flyene bliver nødt til at flyve meget lavt, lige over de solbadende turister, inden de lander.

ANNONCE
Det her er IKKE Photoshop
 Verdens mindste bodybuilder

Og du troede den danske bodybuilder Anton Kraft var lille. Mød Aditya Dev, den mikroskopiske bodybuilder med det meget underlige tilnavn 'Romeo', som desværre forlod os i september 2012. Han målte sølle 88 cm og vejede blot 10 kg. Han kunne løfte dumbbells på 1,5 kilo. 

ANNONCE
Det her er IKKE Photoshop
 What, what? In da butt!

Seriøst, kan det virkelig passe? "Nå, men hvor bor du så henne, lille ven? Jeg bor rundt om hjørnet mellem Inyo og Butt".

Geddit? "In your butt". Det er sgu da sjovt.

Det her er IKKE Photoshop
Hej haj

Hajer kan sgu da ikke flyve. Men den er god nok. Denne enorme hvidhaj tror åbenbart, den er en fotogen delfin. Billedet er taget i det helt rigtige øjeblik af fotografen Dana Allen ved False Bay i Sydafrika. Et område med masser af sæler. Og derfor masser af hvidhajer.

ANNONCE
Det her er IKKE Photoshop
Legendarisk brud

Come on. Hvad sker der lige for de ENORME bryster, der vælter ud af den nærmest ikke-eksisterende bryllupskjole? Respekt.

Del

Seneste nyt