Magasinet M!

Det her må være den pinligste sexhistorie, vi nogensinde har læst

Historien her inkluderer et blowjob i en bil, et fatalt tungebid og en far, der lige laver snigeren. Helt igennem forfærdeligt for alle parterDet her må være den pinligste sexhistorie, vi nogensinde har læst

Tråden TIFU (Today, I Fucked Up) på Reddit er en guldgrube for pinlige historie. Men intet kommer i nærheden af denne forfærdelige historie, vi nu skal til at fortælle. En historie, hvis morale er, at man skal lade være med at få sin kæreste til at give dig et blowjob i bilen, hvis I bare er en anelse tæt på jeres hjemby. En morale, Reddit-brugeren Muricannn_way ville ønske, hun var stødt på tidligere i livet. Slutningen er noget af det værste, du kan forestille dig. Læs det hele på de kommende sider.

ANNONCE
Det her må være den pinligste sexhistorie, vi nogensinde har læst

"Jeg havde arbejdet udenlands i nogle uger, og min kæreste hentede mig i lufthavnen. Vi var selvfølgelig glade for at se hinanden. Vi kyssede. Vi krammede. Vi kørte ind til byen, gik lidt rundt, spiste frokost, og ved 17-tiden begyndte vi den tre timer lange køretur hjem.

Vi er et ret seksuelt aktivt par, så at have været væk fra hinanden i nogle uger havde gjort os virkelig liderlige. Vi havde skrevet frække sms'er om, hvad jeg skulle gøre ved ham, når jeg kom hjem. En af de ting var at give ham et blowjob, mens han kørte.

Anyway, vi begyndte køreturen. Vi lyttede til musik, talte om min rejse, og hvad han havde lavet, men jeg var væk. Til sidst holdt vi mund og blev virkelig, virkelig liderlige. Jeg troede, vi kunne vente, men vi havde ca. en halv time tilbage af køreturen.

Min kæreste tog mig på låret og bevægede sin hånd op under trusserne og listede en finger ind i mig. Jeg så på ham og kunne tydeligt se, at han var blevet stiv. Det tændte mig endnu mere. En lang historie kort, den ene ting ledte til den anden, og jeg besluttede mig for at give ham et blowjob. Det var fucking fedt, og han elskede det, ligesom jeg elskede at give ham det. Det var virkelig hot."

ANNONCE
Det her må være den pinligste sexhistorie, vi nogensinde har læst

"I starten bad jeg ham holde øje med biler, der kørte forbi, så jeg kunne stoppe i tide. Men som vi blev mere og mere tændte af det, var vi til sidst ligeglade. Faktisk tændte det mig at vide, at andre måske vidste, hvad der foregik. Da jeg bor i en stille, lille by, var der heller ikke mange biler på vejene den dag.

Herfra gik det galt.

Den lufthavn, jeg ankom i den dag, ligger i en by, som min far arbejder i tre dage om ugen. Jeg havde glemt, at han kommer hjem om aftenen på torsdage. Jeg havde ikke engang tænkt på at spørge ham om et lift, da min kæreste havde planlagt at hente mig den dag, siden han hørte om min rejse."

ANNONCE
Det her må være den pinligste sexhistorie, vi nogensinde har læst

"Min kæreste begyndte at køre langsommere, som vi nåede tættere på min hjemby. Jeg havde besluttet mig for at få ham til at komme, før vi nåede hen til mit kvarter. Så jeg begyndte at bevæge mit hoved hurtigere. Op og ned, op og ned. Lige som han skulle til at komme, hørte vi en stemme. Stemmen kaldte hans navn. En bil var kørt op på siden af ham, og min kæreste kom på nøjagtigt samme tid, som stemmen kaldte på ham, og han udstødte et højt grynt." 

ANNONCE
Det her må være den pinligste sexhistorie, vi nogensinde har læst

"Stemmen sagde: "What the fuck?" Da fandt jeg ud af, at jeg genkendte stemmen. Jeg panikkede og sprang op, slog mit hoved mod rattet, bed mig i tungen, hvorefter jeg spyttede al min kærestes sæd ud over det hele. Ud over mine kinder, min top og dele af bilen. Jeg kiggede op og så min far stirre på os gennem de åbne vinduer. Han kiggede på mig, derefter på min kæreste. Forfærdet. Og så kørte han videre. Vi vendte om og kørte hen til min kærestes lejlighed i stedet for at aflægge mine forældre et overraskelses-visit. En eller anden ting sagde mig, at min far havde fået en overraskelse, der var stor nok for hele familien."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE