Magasinet M!

Det kigger din date efter, når hun ser din lejlighed for første gang

Spring over, hvor gærdet er lavest og få et hjem, der vil imponere damerne.

Du kender det? Der er sådan cirka 30 minutter, til hun ringer på døren - og du har slet ikke haft tid til at tænke på rengøring. Så hvor er det vigtigst at sætte ind?

For ja, det betyder noget for førstehåndsindtrykket, at gulvet er støvsuget, du har smidt de sure underbukser i vasketøjskurven og taget opvasken - eller i det mindste gemt den væk under vasken!

Prioritér disse fem ting, så er du godt på vej til at få mandehulen til at give et godt førstehåndsindtryk.

1. Gulvet

At træde ind på et beskidt gulv er ret afslørende, og ingen kan lide at gå rundt i gammelt skidt og støv - så prioriter støvsugningen, hvis du får besøg.

Men bare rolig, det behøver ikke tage lang tid eller være besværligt. Lad robotstøvsugeren klare det for dig, mens du fikser de andre ting på listen.

Ja, helt seriøst. I dag er teknologien i robotstøvsugere så god, at de effektivt kommer ind i alle hjørnerne og gør super grundigt rent.

ANNONCE

2. Toilettet

Din date skal helt sikkert bruge badeværelset i løbet af aftenen - så her skal du sætte ind med en lyn-rengøring! Sørg for at håndvasken er fri for hår og tandpastarester. Har du grimme, brune kalk-ringe i toilettet? Læg en opvasketabs i toiletkummen (gerne natten over, så her skal du lige være lidt på forkant) og rengør derefter med WC-børsten. Vupti, de grimme aflejringer er væk!

3. Sengetøjet

Super vigtigt indsatsområde! Skift sengetøjet og red sengen. Det virker ret basalt, men der er mange point at hente på en indbydende seng. Opskriften er: Lagen, to dyner (eller dobbeltdyne!), to hovedpuder og sengetøj, der matcher.  

4. Persienner

Det er ret afslørende for din generelle rengørings-standard, hvis dine er belagt med gammelt, brunt støv. Det nemmeste trick til en lyn-rengøring af persiennerne er at tage en sok (gerne ren!) på hånden, og spraye lidt eddike på den. Kør hånden med sokken ind mellem persiennerne - og vupti, vil støvet samle sig på sokken i stedet.

5. Duft

Nu har du sat ind de vigtigste steder - men faktisk betyder duften i lejligheden super meget, hvis du vil give et godt førstehåndsindtryk. Vrid en karklud op i lunt vand og lidt Ajax, og tør dine paneler af på udvalgte steder i lejligheden. Det giver lynhurtigt en frisk duft, der breder sig i hele hjemmet - så der dufter som om, du har brugt timevis på at gøre hovedrent.

ANNONCE
Del

Seneste nyt