Magasinet M!

Det mest hypede Spider-Man spil har endelige fået releasedato

PlayStation 4 only.

Da Sony annoncerede deres kommende eksklusive Spider-Man spil tilbage i 2016 blev det med store klapsalver til følge. 

Spider-Man er faktisk det franchise, der for alvor viste at superhelte fungerer fantastisk godt i spil. Den nødvendige frihed som det kræver at svinge sig rundt i New Yorks højhuse gjorde Spider-Man til en af de bedste spilserier tilbage i 00'erne, men med tiden faldt niveauet, da spillene blev størmlinet med de medfølgende film. Senere overtog Infamous tronen i genren. 

Vi har faktisk ikke haft et Spider-Man spil siden 2012, men nu vender han altså snart tilbage i spilbar form. Det sker i Spider-Man til PS4. Og det er endelig på plads med en dato: 7. september 2018.

Her kan du se annonceringsvideoen, med lidt pre-order lir. Hvis du vil have et lidt bedre kig på spillet, skal du springe den over, og scrolle videre ned. 

ANNONCE

Spillet udvikles af Insomniac Games i tæt samarbejde med Marvel. Og det ser ud til, at det kunne gå hen og blive virkelig sjovt. Insomniac Games er bedst kendt for spilserierne om Spyro the Dragon og Ratchet & Clank, men har også stået bag den populære Restiance-serie. Det bliver spændende at se, hvordan de tryller Spider-Man til et dedikeret PlayStation spil. 

ANNONCE
Spider-Man trailer
Marvel's Spider-Man: Gameplay
Del

Seneste nyt