Magasinet M!

Det nye M! er på gaden!

Se billederne af Danmarks lækreste Forsidevinder - og læs alt om dit (og en masse andre M!-læseres) uartige sexliv!

Det nye M! er på gaden!

Forsidejagten 2007 har fundet sin fortjente vinder. Se Cecilies lækre vinder-billeder i det nye M! - hvor du også kan læse sindssyge facts om dine medlæseres sexliv i M!s store sexundersøgelse.

I M! 117 får du: 
BABES

FORSIDEVINDEREN: CECILIE!!!
Efter en ulideligt spændende Forsidejagt (vores puls var i hvert fald rimelig højt oppe - mest af at kigge på billeder, naturligvis) kan vi endelig afsløre den smukke vinder. Cecilie fra Odense vekslede sidste års tredjeplads med en fortjent sejr. Nyd de frække billeder her - og husk at downloade en vindervideo. Læs hvordan i det nye M!
Download også wallpaper her

EMILY SCOTT
Fremover vil alle numre af M! blive skrevet fra vores nye redaktion i Sydney. Vi er nemlig nødt til at bo tættere på australske Emily Scott. Se den ubetinget lækreste babe syd for ækvator i M!.

ANNONCE
Det nye M! er på gaden!

 LÆSESTADS (OGSÅ LIDT MED BABES)

DIT SYNDIGE SEXLIV
"Mormor, vidste du at 0,9 % af danske mænd har givet sig selv et blowjob? Og at 17 % af dem har betalt for sex?"... Undgå at læse højt for dine bedsteforældre fra M!s store sexundersøgelse. Men husk selv at læse alle de syge detaljer om dit og dine medlæseres sexliv.
 
SÅDAN DÆKKER MAN ET FODBOLDBRAG
Det kræver 39 mand og udstyr for 28 millioner at sende live fra Superligaen. Vi mandsopdækkede Onside-redaktionen og oplevede kaosset bag tv-kulisserne, da Brøndby mødte FCK.
 
VERDENS STØRSTE SVINDLERE
Klaus Riskær er en amatør! En rigtig svindler kan sælge Eiffeltårnet. to gange!
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt