Magasinet M!

Det nye M! - i nye klæder!

M! 136 er på gaden med babe fra Paradise på forsiden - og helt nyt design!

Det nye M! - i nye klæder!

Det nye M! er på gaden - denne gang med nyt layout, nye historier og Paradise-baben Kit i fræk billedserie.

På forsiden: SKANDALE! Efter blot to dage røg den lækreste deltager, ud af Paradise Hotel. Heldigvis gav det hende tid til at skyd en fræk billedserie i M!. Så glem alt om slangen - her er Snacken Fra Paradis.

BabesKayleigh PearsonVi regner med at vores læsere er erfarne numse-connaisseurer. Vi går derfor ud fra, at I kan huske Kayleigh Pearsons bare numse i M! 116. Og at I - ligesom os - synes hun er for lækker til bare at være en engangs-fornøjelse. Vi giver dig derfor mulighed for at se en helt ny serie med den 23-årige, engelske model i M! 136.

Tiffany Mulheron
Mænd i kilt, hundeæden haggis og et meget genert Loch Ness-uhyre - ja, udover whisky har Skotland absolut intet at tilbyde turister, tænker du. Men så var det, at vi introducerede dig for frækkerten Tiffany Mulheron i M! 136, der kommer fra, øhm... det der land, der ligger oven på England.

NattelivNatteliv: AalborgAalborg har i mange år levet på partypromenaden Jomfru Ane Gade - men kan den nordjyske festby stadig levere varen? Vi sendte en nattelivspatrulje af sted for at opklare sagen.

Fede artikler30 ting, hun ville ønske, du vidste om sexProblem nr. 1: Kvinder er notorisk dårlige til at fortælle, hvad de vil ha'. Problem nr. 2: Mænd forstår ikke hentydninger. Løsning: Læs denne artikel i M! 136.

Superliga Special
Farvel vinterhi, hej stadionpølse! 28. februar bli'r det igen tid til bold, når SAS-Ligaen fløjtes i gang. Men hvilken klub løber med det ædle guld, hvem må sige farvel til det fine selskab - og hvem bliver årets ultimative bisse. Læs vores ultimative guide i M! 136.

Små opfindelser, store pengeNogle af verdens største opfindelser er faktisk de mindste. Her er ni små opfindelser, du bruger næsten hver dag- som producenterne har tjent kassen på!

Hvad gik galt med Osama?Den ufattelige historie om en god dreng, der endte som verdens mest eftersøgte terrorist

I det nye M! får du også:Stortest af vodka med smag
Sæsonens bedste fodboldkugler
Porsche Panamera
De cooleste underbukser (vi har frosset dem)
Babe-dysten
Pigernes afsløringer
Og meget, meget, meget mere

ANNONCE
Del

Seneste nyt