Magasinet M!

Det ondeste løbehjul kører 100 km/t med dig og damen

Se det her sammen med fire andre fede transportmidler.

Det ondeste løbehjul kører 100 km/t med dig og damen
MONEGHETTE

Det kan virke dumt at springe op på et løbehjul, når du har både en Ferrari og en Rolls-Royce holdende, men Moneghette er heller ikke et almindeligt løbehjul. Det kører nemlig 100 km/t takket være den indbyggede elmotor. Jeps, 100 km/t. Og nu til de dårlige nyheder. Du kan kun købe det, hvis du bor i Monaco. Sådan er livet så fyldt med udfordringer, men hvis du til gengæld er villig til at flytte til Monaco for at få lov til at køre på det lirede løbehjul, får du sjov for alle skillingerne, og der er endda plads til at rykke lillemor med på tur - hvis hun altså tør. Prisen? Det oplyser de ikke, men der er også lige noget med en flytning, der skal overstås, før du behøver bekymre dig om dén detalje.

SE MERE HER

ANNONCE
Det ondeste løbehjul kører 100 km/t med dig og damen
BIXPY SWIM JET

I udseendet kunne Bixpy Swim Jet egentlig minde om en skruemaskine, men det er i virkeligheden en fed lille gadget til vandet. Den 2,3 kilo håndholdte sag driver dig nemlig frem i det våde element, så du bare skal holde godt fast for at få en sjov svømmetur. Jamen hvad sker der så, hvis jeg taber den? Så flyder den op mod overfladen. Og Bixpy Swim Jet klarer desuden en tur helt ned til 30 meter under overfladen, mens du også får et beslag til et actionkamera og en indbygget lommelygte, så du kan se og filme dine eventyr.

SE MERE HER

ANNONCE
Det ondeste løbehjul kører 100 km/t med dig og damen
PORTABLE AMUSEMENT MONSTER TRUCK

Tag en monster truck og smid en helvedes masse sæder på dyret, og så har du et overlegent transportmiddel til rasende mange mennesker. Den ser ret ond ud, og så kan du transportere to fodboldhold plus seks udskiftere, for der er siddepladser til 28 personer på ladet, mens chaufføren får en kabine, der er lavet af en gammel Bell helikopter. Wow, det skal nok få folk til at flytte sig på landevejen, og ellers kører du jo bare henover trafikken i det 11 ton tunge bæst.

SE MERE HER

ANNONCE
Det ondeste løbehjul kører 100 km/t med dig og damen
VINTAGE ELECTRIC SCRAMBLER

Du kan synes, hvad du vil om elektriske cykler, men de er kommet for at blive. Se bare Andrew Davidge - han lever af at bygge specielle elektriske cykler. Det startede for fire år siden i forældrens garage, men i dag har han sit eget firma, Vintage Electric, i Silicon Valley, der har 15 ansatte og sælger cykler til hele verden. The Scrambler er udstyret med et 702 watt lithium-batteri som kraftkilde, hvilket giver en rækkevidde på næsten 60 kilometer og en topfart på 65 km/t. Det er i race mode. I street mode er topfarten begrænset til 30 km/t. Nu er det her jo heller ikke et projekt, der er bygget, for at slå fartrekorder, men en cool retrocruiser, der måske giver et glimt af cyklens fremtid.

SE MERE HER

ANNONCE
Det ondeste løbehjul kører 100 km/t med dig og damen
ZERO SCOOTER

Hvis en Segway og en Vespa parrede sig, ville det her være afkommet. Så må du selv forestille dig, hvilket af de to transportmidler, der er manden i det forhold, men vi hælder umiddelbart til Vespaen, for der er lidt for meget løse håndled over en Segway. Afkommet er der til gengæld ikke så meget i vejen med, for det ligner et sjovt legetøj. Teknikken kommer også fra NineBot, der jo laver Segway, så det er egentlig bare stylingen, som banker den op i højeste gear.

SE MERE HER

Leveret af Mandesager.dk

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt