Magasinet M!

Det oppustelige boblebad er en blæret balje til verdensmanden og hans damer

Se Softub her - og fire andre fede gadget-nyheder fra denne uge

SOFTUB

Det oppustelige boblebad er en blæret balje til verdensmanden og hans damer

En ægte verdensmand kan slappe af hvor som helst, men han kommer virkelig til sin ret, når han slanger sig i et boblebad. Og med Softub kan han tage boblebadet med sig på tur rundt i sit rige. 

Det oppustelige badekar er nemlig lige til at forbinde til en almindelig stikkontakt og vandslange, og så sørger det for at puste sig selv op, fylde sig selv med vand, opvarme vandet og få boblerne til at bruse. Så skal du bare koncentrere dig om at slappe af - og skaffe pengene til at kaste efter skidtet, selvfølgelig.

SE MERE HER

FANCY FENCE

ANNONCE

I disse usikre tider vælger mange at sikre deres hjem med hegn, mure og måske endda en voldgrav. Okay, så er du alligevel pænt paranoid. 

Men du kan faktisk sagtens sikre dit hjem uden at få det til at ligne et fort, for som du kan se i videoen ovenover, laver Fancy Fence en ret stilet løsning, hvor enten metalstænger, brædder eller betonplader gemmer sig i jorden, når du skal have fri passage. 

Transformationen tager kun fem sekunder, og der er selvfølgelig sensorer til at afbryde, hvis objekter som en bil eller et menneske skulle komme i vejen. 

Det er ret smart beskyttelse.

SE MERE HER

AMARYLLO ICAMPRO DELUXE

ANNONCE
Det oppustelige boblebad er en blæret balje til verdensmanden og hans damer

Selvom du er afsted på ferie, kan dit hus sagtens være beskyttet. Især hvis du udstyrer det med sikkerhedskameraer. 

Amaryllo iCamPRO Deluxe er verdens første af slagsen med ansigtsgenkendelse og stemmestyring, så du kan interagere med kameraet, mens den desuden fungerer ved at blive skruet ind i en lampefatning, bevæger sig rundt i 360 grader og er udstyret med en 256-bit kryptering, der blandt andet bliver benyttet af NASA. 

Så er der selvfølgelig ikke så meget, du selv kan gøre, hvis du får indbrud på ferien, men med sådan en vagthund får du optagelser og kan måske skræmme tyvene væk ved at råbe af dem via den indbyggede højtaler.

SE MERE HER

CYCLOTRONE BIKE

ANNONCE

Fremtidens cykle ligner noget fra Tron. 

I hvert fald, hvis du spørger folkene bag Cyclotrone Bike, for som du selv kan se i videoen ovenover, har cyklen hverken nav eller eger i hjulene, mens den er lavet af ultra let og ultra holdbart kulfiber og udstyret med LED-lys på stel og hjul.

Du får desuden en app til Android eller iOS, så du kan bruge din mobil som cykelcomputer. 

Jaja, det ligner ikke ret meget andet på cykelstien. 

Cyclotrone Bike er lige nu ved at samle penge ind på Kickstarter, hvor det går rigtigt godt, så det bliver spændende at se, om de rent faktisk får sendt den på markedet.

SE MERE HER

OCTOSPOT

ANNONCE
Det oppustelige boblebad er en blæret balje til verdensmanden og hans damer

Danmark er et lille land, men vi er eddersparkeme seje til at søsætte nye produkter, og det beviser Octospot endnu en gang ved at lancere verdens første dykkerkamera med dive log og automatisk korrektion af hvidbalancen afhængig af din dybde. 

Det giver skarpe billeder fra dybet!

Du sætter simpelthen bare cylinderen på din dykkermaske, og så trykker du en enkelt gang for 12 megapixel stillbilleder eller holder knappen nede for at optage 4K-video, så du får det hele med, og det holdbare design klarer helt ned til 200 meter. 

Det er et sejt actioncam til dine våde eventyr. 

Drengene er i øvrigt lige nu ved at samle ind på crowdfundingsitet Kickstarter, hvor de indtil videre er strøget forbi deres mål, så du skal skynde dig, hvis du vil med på bølgen.

SE MERE HER

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt