Magasinet M!

Det originale 2011-manuskript til Justice League lyder 1000 gange federe end selve filmen

DC Comics har ikke heldet med sig..

Det originale 2011-manuskript til Justice League lyder 1000 gange federe end selve filmen

Redaktionen tog et smut ind for at se Justice League tidligere på ugen i en impulsbeslutning - og selvom vi er ret glade for superheltefilm og hele universet af DC Comics, så var det bare ikke nogen særlig god oplevelse. 

Den var rodet, manglede passion, en kedelig skurk og lidt for lidt kendskab og relationer til karakterne - en ret stor meh-oplevelse (Hvordan var din oplevelse af filmen? Giv din mening)

Derfor kan det også irritere os ret meget, at det originale manuskript fra 2011 lyder helt fantastisk. Man skal lige huske på, at det lige inden slutningen på Christopher Nolans Batman-trilogi - læs hvorfor Nolan mener, at DC Comics mangler succes - og The Avengers havde endnu ikke ramt sendefladen.

Det var en anden tid, og desværre kunne manuskriptet ikke finde en plads blandt markedet.

The Wrap har fået et smugkig på, hvad man kunne forvente af det og vi har plukket nogle scener ud:

1) "Efter en hurtig introduktion på Darkseids helvedsplanet, Apokolips, bliver vi kastet direkte ind i en kamp mellem Batman, Superman, KGBeast, Killer Croc og Lex Luthor."

2) Hvor Batman V Superman så de to helte i kamp mod hinanden, ville denne film se dem som allierede, der sidder på en kaffebar og diskuterer omkring Wonder Woman, Green Lantern og andre superhelte, de gerne vil have på holdet - hvorefter de drager til Central City og rekrutterer The Flash. 

3) Vi får en fed introduktion dybt ude i rummet af Green Lantern-korpset - her ser vi korpset kæmpe på en rum-natklub, hvor de forsøger at undgå, at fjenden laver våben af Kryptonit. 

4) Superman bliver bortført af Steppenwolf og hans parademons, hvor han bliver ført væk til Apokolips. (Steppenwolf var den fesne solo-skurk i den nuværende Justice League).

5) Barry Allen, Green Lantern og Wonder Woman mødes med Batman i hans Batcave - som lyder episk, da den indeholder flere generationer af Batmobiler og ikke mindst Mr. Freezes Cyro-Gun, Scarecrows maske og selvfølgelig The Penguins paraply. 

6) Lidt mere åbenlys kærlighedsintriger mellem Batman og Wonder Woman. 

7) Green Lantern-korpset bliver udslettet helt - bortset fra én - af Darkseid.

8) Superman bliver hjernevasket til at fighte Batman, som laver en special-designet suit (Lyder lidt som Batman v Superman.)

9) Superman rejser frem i tiden og ser, at Darkseid har dræbt 80 % af verdens befolkning. 

10) Lex Luthor bliver en goodguy.

11) Bruce Wayne og Diana har en søn, de kalder Clark.

12) Batman's Berzerkers ser dagens lys - Deathstroke, Captain Boomerang, Huntress og Cheetah.

13) The Flash rejser tilbage i tiden og dør i sit yngre jegs hænder. 

Hoooooooooly fuck, vi vil gerne se den film! Det lyder for vanvittigt!

Læs flere detaljer hos The Wrap.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE