Magasinet M!

Det sagde de bare ikke

Tale er sølv. Tavshed er guld.

Det sagde de bare ikke
Mariah CareyEmne: Sult
'Når jeg ser billeder af børn, der sulter, begynder jeg altid at græde. Jeg mener, jeg ville selvfølgelig elske at være tynd, men ikke med alle fluerne og døden og så'n'. Nej, hvem gider egentlig også fluer og død og den slags...
Det sagde de bare ikke
Mel GibsonEmne: Homoseksualitet
'Jeg tror, at alle homoseksuelle vil brænde i helvede, når de dør'. Citatet er fra 1992, og så vidt vi ved, var Gibson ædru. Det var skuespilleren til gengæld ikke, da han i 2006 kaldte en kvindelig betjent for 'sugartits'.     
ANNONCE
Det sagde de bare ikke
Brooke ShieldsEmne: Rygning
'Rygning dræber. Hvis du dør, har du mistet en meget vigtig del af dit liv'. Det er heldigt, at Brooke Shields er skuespiller - så er hun fri for at finde på sine egne replikker til dagligt.
Det sagde de bare ikke
Ronald ReaganEmne: Abort
'Jeg har lagt mærke til, at det kun er mennesker, som allerede er blevet født, der går ind for abort'. Godt set af den tidligere amerikanske præsident.
ANNONCE
Det sagde de bare ikke
Britney SpearsEmne: Japan
'Jeg har aldrig haft lyst til at tage til Japan. Det skyldes ganske enkelt, at jeg ikke kan lide at spise fisk. Og jeg ved, at det er meget populært derude i Afrika'. Geografi er en svær ting.
Det sagde de bare ikke
Alan MinterEmne: Boksning

'Selvfølgelig har der været skader og dødsfald i boksning - men ingen af dem har været seriøse'. Den tidligere topbokser (th.) skulle nok have stoppet en kamp eller to tidligere...

ANNONCE
Det sagde de bare ikke
Arnold SchwarzeneggerEmne: Styrketræning
'For mig er træning lige så tilfredsstillende som at dyrke sex. Kan du forestille dig, hvor ofte jeg er i himlen? Jeg får den følelse, når jeg træner og pumper foran tilskuere. Så jeg kommer dag og nat.' Vi siger tillykke til The Governator. Citatet er dog fra de unge bodybuilder-dage.
ANNONCE
Det sagde de bare ikke
Linda EvangelistaEmne: Gud?
'Gud gav mig mit gode udseende. Hvis jeg havde været grim, var jeg blevet lærer'. En stor kompliment til alle lærer fra den tidligere supermodel.
Det sagde de bare ikke
Yogi BerraEmne: Baseball 
'Baseball er 90 procent mentalt. Den anden halvdel er fysisk'. Procentregning er en svær størrelse. Den amerikanske baseball-legende er dog kendt for sine knapt så intelligente udtalelser.
ANNONCE
Det sagde de bare ikke
Dan QuayleEmne: Holocaust
'Holocaust var en uanstændig periode i vores nations historie. Jeg mener i dette århundredes historie. Men vi levede alle i dette århundrede. Jeg levede ikke i dette århundrede.' Hvordan Quayle kunne blive USA's vicepræsident er en gåde.
Det sagde de bare ikke
Heather WhitestoneEmne: Evigt liv
'Jeg ville ikke leve evigt, for vi skal ikke leve evigt, for hvis det var meningen, at vi skulle leve evigt, så ville vi leve evigt, men vi kan ikke leve evigt, så derfor ville jeg ikke leve evigt'. Det gik ikke super godt, da Miss Alabama skulle svare på spørgsmål ved Miss USA-konkurrencen i 1994.  
ANNONCE
Det sagde de bare ikke
George W. BushEmne: Meninger
'Jeg har mine egne meninger - stærke meninger - men jeg er ikke altid enig i dem'. Velkommen i Det Hvide Hus, Barack Obama.
Del

Seneste nyt