Magasinet M!

Det siger anmelderne: God of War Ragnarok

"Et komplet mesterværk fra top til bund"?

God of War Ragnarok er endelig ude, og mens de første og mest inkarnerede gamere nok allerede har afsat dagen til at sidde og tæske Kratos igennem fjender i den nordiske mytologi, er vi mange der sidder i spænding om, hvorvidt opfølgeren til 2018-hittet kan bære den tunge tjans som to'er. 

Vi har taget en runde blandt de bedste danske og internationale spilanmeldere, for at tage temperaturen på spillet, foruden den ret så varme Metacritic Score på 94 procent

ANNONCE
Trailer: God of War Ragnarok

Gamereactor: Årets Blockbusterspil

Hos Gamereactor Danmark roser spillet på mange punkter, og kalder det "Buldrende episk, men også intimt og ømt."

Her zoomer man ind på spillets pacing som det mest negative aspekt ved spillet, forstået at gameplayet pacing enkelt gange er lidt fodslæbende. Dog ikke for meget, for den samlede karakter ender på 9/10.

Connery.dk: Den umulige efterfølger er mere af det samme på bedste vis
"En skæbnebestemt opfølger." - De bevingede gloser mangler ikke i God of War anmeldelsen fra Connery.dk. Her er man meget begejstrede over den nye udgivelse, og krediterer spillet for en bredere fortælling, "Mens forgængeren var en mere ensidig fortælling set fra Kratos perspektiv, giver det nye spil en bredere side at udforske - og det gør Ragnarok endnu mere levende og fantastisk end forgængeren." Her lyder dommen for God of War Ragnarok på 6/6. 

Soundvenue: Triumferende mesterværk med Kratos i topform

Hos Soundvenue er vi også i 6/6 territorie. Anmelderen kalder spillet et mesterværk, mens konklusionen i særdeleshed dykker ned i spillets grafiske styrker: "Der er kælet så meget for detaljerne, at jeg ofte stoppede op midt i det hele for at gå hen til en klippeafsats, en flodbred og en bygning for at nærstudere."

IGN: God of War Ragnarok is an almighty achievement

Flyver vi vest over Danmarks landegrænser har IGN UK belønnet spillet med en af deres ofte omdiskuterede 10/10 scores. Her er det den rutinerede Simon Cardy, der har prøvet kræfter med de nordiske guder, til et resultat der ender med konklusionen: Det er et komplet mesterværk fra top til bund. "God of War Ragnarok er en almægtig præstation."

The Washington Post: Improves on its predecessor in every way

The Washington Post, der ikke bruger anmelder-karakterer, mener at spillet er den bedst fortalte historie i gaming i 2022 - med gameplay der forbedrer på forgængeren på alle måder. Den vildeste ros her, må være: "Santa Monica Studios har skrevet sidemissioner der er endnu bedre end dem i The Witcher 3."

Kotaku: The story of a son becoming a man and a father trying to figure out how he feels about that

Amerikanske Kotaku er også meget glade for spillet, men sætter en note ved, at de mener spillet har for mange puzzles - til gengæld lyder konklusionen for spillet de beskriver som 'Epic, third-person melee-focused action-adventure RPG featuring a very angry dad' dog til at være ved godt mod: "Du vil grine! Du vil græde! Du vil slå på 200 skattekister og gennemføre 100 dør-puslespil!"


God of War Ragnarok udgives 9. november 2022 - eksklusivt til PlayStation 4 og PlayStation 5.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt