Magasinet M!

Det siger anmelderne om årets voldeligste computerspil

Kan du lave et spil, der i bund og grund handler om at begå massemord, og så stadig få det til at give mening? Læs her, hvad anmelderne siger om det nye Steam-spil, Hatred.

Du spiller en misantropisk, sociopatisk massemorder, og det går ud på, at du skal dræbe så mange som muligt. Ja, politisk korrekthed er der ikke meget af i de polske spiludviklere, Destructive Creations' nye spil, Hatred, som udkom i går, d. 1. juni, på Steam.

Men hvad siger anmelderne så om dette kontroversielle og meget omtalte spil? Tja, de er mildest talt ikke helt oppe at ringe. Den samlede score på Metacritic, der samler alle store mediers anmeldelser, er 53/100, hvilket er temmelig moderat.

Gamespot - især - giver Hatred nogle hårde ord med på vejen:

"Hatred gentager sig selv for meget til at være spændende. Det er for dumt til at være skræmmende. Det er for basalt, til at du føler, at du rent faktisk er blevet bedre til det, efter du har gennemført det. Det tager sig selv for seriøst til være ironisk underholdning. Og stadig er det for barnligt, til at spilskaberne har en sag. Opsummeret er Hatred en 'nobody' af et spil at være," skriver anmelder Justin Clark og kvitterer med karakteren 3/10.

ANNONCE
Det siger anmelderne om årets voldeligste computerspil

Eurogamer Poland er heller ikke fremme med de helt store ord:

"Destructive Creation's debut-projekt er ikke et specielt interessant et af slag. Visuelt er det meget flot, men gameplayet efterlader en med følelsen af, at det kunne være meget bedre," skriver Mateusz Zdanowicz.

Lidt mere positive er Softpedia, der giver Hatred 4/5 stjerner.

"Hatred er et godt twin-stick shooter-spil, som formår at give dig en interessant oplevelse kun igennem det egentlig tema (massemord, red.)," skriver Andrei Dobra.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce