Magasinet M!

Det skal du streame i august

Bedste film og serier i august!

Sommeren er over os i høj grad, men hvis du som så mange andre danskere søger skygge i de voldsomme solskinstimer, så her har vi en lille guide til, hvad du bør se i august.

 

Deepwater Horizon

Mark Wahlberg i en heftig kamp for at overleve på en boreplatform? Baseret på virkelige hændelser? Hands down, den er fucking awesome. Se den.

Premiere 1. august  (Netflix)

 
ANNONCE

Sausage Party

Den bedste animationsfilm for voksne. Vanvittigt upassende, fyldt med sexjokes og ikke mindst et dream-team af bl.a. Jonah Hill, Michael Cera, Seth Rogen, James Franco og Bill Hader. Aldrig har mad været så perverst!

Premiere 2. august (Netflix)

 

American Assassin

Dylan O’Brien joiner Michael Keaton i en CIA black ops-mission, hvor de skal stoppe detoneringen af et atommissil, der er landet i de forkerte hænder. Hjernedød action, we like.

Premiere: 3. august (Viaplay)

 
ANNONCE

The Arrangement (sæson 1)


En vaskeægte Hollywood-kærlighedshistorie, der rygtes at være baseret på Tom Cruises datingliv. I serien følger vi den aspirerende skuespillerinde Megan, som bliver tilbudt en ægtepagt af filmstjernen Kyle West. Men Kyle er tilknyttet en hemmelighedsfuld organisation, og det får konsekvenser.

Premiere: 3. august (Viaplay)

 
ANNONCE

Better Call Saul (Sæson 4)

Breaking Bad-feberen fortsatte i solo-historien om Saul Goodman. Denne sæson rykker endnu tættere på den originale serie med rygter om en mulig Walter White-cameo!

Premiere: 7. august (Netflix)

 

BALLERS (sæson 4)

Ballers handler om en gruppe tidligere og nuværende spillere inden for amerikansk fodbold og følger den tidligere superstjerne Spencer (Dwayne "The Rock" Johnson) i hans nye job som manager og finansiel rådgiver for aktive sportsudøvere i Miami. I denne sæson er Spencer og Joe (Rob Corddry) taget til L.A. for at udvide forretningen på godt og ondt.

Premiere: 13. august (HBO Nordic)

 
ANNONCE

Don’t Breathe

En af de få gysere på årsplan, der rent faktisk underholder! Denne kom tilbage i 2016 og er lige så klam som den er uhyggelig!

Premiere: 13. august (Netflix)

 

Fear the Walking Dead (Sæson 4 part II)
I anden halvdel af fjerde sæson blander karakterernes umiddelbare fortid sig med en usikker nutid, hvor de står over for nye venner, fjender og trusler. De kæmper en konstant kamp for og mod hinanden - og mod en horde af levende døde.

Premiere: 13. august (HBO Nordic)

 
ANNONCE

Star Wars: The Last Jedi

Det seneste kapitel i Star Wars-sagaen kunne godt trække et lille gensyn - hop over på Viaplay og se eller gense en af de mest actionpakkede kapitler i sagaen!

Premiere: 17. august (Viaplay)

 

Vikings (sæson 1-3)

Hvis du ikke har en HBO Nordic-konto lige nu, så kan du se eller gense Vikings’ første tre sæsoner på Viaplay lige nu.

Premiere: 18. august (Viaplay)

 
ANNONCE

Ozark (Sæson 2)

Den forventede arvtager til Breaking Bad fortsætter historien om Jason Batemans familie og deres svindleri. Og det ser lovende ud!

Premiere: 31. august (Netflix)

 
Del

Seneste nyt

Annonce