Magasinet M!

Det skal du streame i maj 2018

Guide til månedens bedste udvalg!

Vi har som altid sørget for en lille guide til, hvad de forskellige streamingtjenester har at tilbyde i måneden. Hvis maj skulle vise sig fra sin regnfulde side, så er har du en herlig backup-plan herunder!

Peaky Blinders: Sæson 4
Premiere 01/05/2018 (Netflix)

Så er vi igen klar til at Shelby-familien i aktion igen i 1920’erne. Efter familien blev splittet i sæson 3, er de i denne sæson nødt til at arbejde sammen igen, da den ondsindet mafiaorganisation har en vendetta imod dem. Så er der gadekrig og sixpences for alle pengene!

 
ANNONCE

The Rain: Sæson 1

Premiere 04/05/2018 (Netflix)

Netflix' første danske originale serie ser ganske lovende ud og kigger på en postapokalyptisk verden - Seks år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, tilslutter et ungt søskendepar sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud på en farefuld rejse i et øde Skandinavien for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted. Spændende!

 
ANNONCE

Patrick Melrose: sæson 1

Premiere: 14/05/2018 (HBO Nordic)

Benedict Cumberbatch har smidt den levende jakke af sig for en stund for at gå mere seriøst til værks på filmatiseringen af Edward St. Aubyns romaner om Patrick Melrose. Konceptet følger romanerne i fem episoder, hvor vi får en hektisk fortælling om Melroses turbulente liv.

 
ANNONCE

All Night: sæson 1

Premiere: 12/05/2018 (HBO Nordic)

Her har vi forhåbentlig fingrene i en klassisk ungdoms/sex-komedie - sådan lyder handlingen i hvert fald! Seriens afsnit fokuserer på en gruppe studerende, som vil bruge deres sidste fest på semesteret til at nå alle de ting, som en teenager drømmer om - fest, druk, sex og andre eskapader!

 
ANNONCE

Baby Driver

Premiere: 18/05/2018 (HBO Nordic)

Edgar Wrights fantastiske actionfilm, som er en perfekt afstemt filmoplevelse, hvor musikken og soundtracket er skræddersyet til handlingens udvikling. Et originalt koncept, en anderledes oplevelse, stærke skuespilpræstationer og ikke mindst et godt eksempel på, at man godt kan forny sig i den ellers velbevandrede actiongenre!

ANNONCE

Fahrenheit 451

Premiere: 20/05/2018 (HBO Nordic)

Remaken af filmen af samme navn fra 1966 kigger på en dystopisk fremtid, hvor en speciel gruppe brandmænd har til mission at brænde alle bøger. Hovedpersonen spillet af Michael B. Jordan begynder at tvivle på verdensbilledet og tingene begynder at eskalere for ham, da han stiller for mange spørgsmål.

 
ANNONCE

Lights Out

29/05/2018 (C More)

Det er svært at finde solide gysere, men David F. Sandbergs kortfilmsinspirerede gyser er lidt af en sikker vinder. Den leger med mørket, viser ikke for meget af ‘monsteret’ og sørger for en passende balance mellem jumpscares og opbyggende uhygge - se den når det er mørkt!

 
ANNONCE

Zombieland

Premiere 30/05/2018 (Netflix)

En af mine personlige favoritter på zombie-genren - lige dele humor og blodig vold! Den kan godt tåles at blive genset et par gange.

Hvis du missede disse titler i april, så er de desuden ganske nævneværdige:

Family Guy: sæson 15, 1. april (Viaplay)

It Comes at Night, 6. april (Viaplay)

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: Jay-Z, 6. april (Netflix)

Paterno med Al Pacino, 8. april (HBO Nordic)

Rogue One: A Star Wars Story?, 12. april (Netflix)

Chef’s Table: Pastry?, 13. april (Netflix)

Fear the Walking Dead: sæson 4, 16. april (HBO Nordic)

Westworld: sæson 2, 22. april (HBO Nordic)

Comedy special: Kevin James Never Don't give up, 24. april (Netflix)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce