Magasinet M!

Det skal du streame i september

Guide til månedens streaming.

Vi har bevæget os ind i efterårsmånederne og har mistet en del solskinstimer i løbet af døgnet - så nu er tiden kommet til at genoptage en stor dosis af film og serier!

Vi har fundet månedens bedste bud - se med herunder: 

The Walking Dead - sæson 7

Næste kapitel i markedets mest populære zombie-serie!

Premiere: 01/09/2018 (Viaplay)

ANNONCE

Mayans M.C. - sæson 1

Så er det endelig premeretid til den nye spin-off baseret på Kurt Sutters famøse Sons of Anarchy - serien fokuserer på Mayans MC, den rivaliserende bikergruppe i SOA-universet, hvor vi følger en ung prospect forsøge at finde sin vej i det kriminelle miljø.

Premiere: 05/09/2018 (HBO Nordic)

ANNONCE

Iron Fist – Sæson 2

Marvels serieunivers på Netflix fortsætter i stor stil, og selvom Iron Fist måske ikke blev den mest populære karakter i universet, der ledte op til serien, The Defenders, så ser den nye sæson ud til at sparke gevaldig røv!

Premiere: 07/09/2018 (Netflix)

ANNONCE

Kidding - sæson 1

Jim Carrey er tilbage i samarbejde med instruktør Michel Gondry, som sammen lavede Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Denne gang på en serie, hvor han spiller et ikon i en børneserie, hvor han agerer et positivt lys i mange unges liv. Men da hans familie en dag begynder at smuldre, så finder han det sværere og sværere at bevare sit godsindede væsen.

Premiere: 10/09/2018 (HBO Nordic)

ANNONCE

Jigsaw

Det ottende kapitel i den famøse splatter-horror-franchise er klar til dig, der lige trænger til at få dit fiks af filmblod, gys og jumpscares!

Premiere: 18/09/2018 (Viaplay)

Arrival

Denis Villeneuve er en af de nyere instruktører, som begynder at cementere sig i Hollywood med film såsom Prisoners, Sicario og ikke mindst Arrival. En klassisk fortælling om menneskets møde med fremmede fra det ydre rum - men i en mere elegant, troværdig og nervepirrende fortælling!

Premiere: 20/09/2018 (Netflix)

ANNONCE

Dødbringende Våben - sæson 3

Er du klar til et nyt kapitel i den hæsblæsende serie baseret på den klassiske 80’er-film? Så skal du nok lige være forberedt på, den famøse Martin Riggs spillet af Clayne Crawford jo er blevet skiftet ud med Seann William Scott. Det kan gå begge veje!

Premiere: 26/09/2018 (Viaplay)

ANNONCE

Chef’s Table – Volume 5

Sæson 5 af den populære madserie kigger denne gang på den mytiske kogekunst bag “‘Salt, Fat, Acid, Heat”, hvor en håndfuld kokke, som endnu ikke er blevet afsløret, vil tage dig en tur igennem deres fantastiske madlavning!

Premiere: 28/09/2018 (Netflix)

ANNONCE
Det skal du streame i september

Marvel-amok i september!

Netflix har hevet en røvfuld Marvel-titler over i deres lejr - så hvis du trænger til et superheltefix, så kan du nu se Ant-Man, Thor 2, Avengers 2, Amazing Spider-Man 2, og Guardians 2 - og hvis du trænger til at se, hvordan en superheltefilm IKKE bør skrues sammen, så er Justice League også på programmet!

ANNONCE
Del

Seneste nyt