Magasinet M!

Det sker i weekenden: Prison INK, fængselstattoos i Horsens

Weekenden byder på en anderledes tattoo-messe

Det er efterhånden mange år siden, at tattoveringer kun blev associeret med sømænd og kriminelle. Rigtig mange år siden. Ikke desto mindre, gør dét Prison INK til en ret forfriskende tattoo-messe. 

Messen har fået sit navn, fordi den finder sted i Horsens statsfængsel, der som bekendt har lukket fængselsforretningen for længe siden, og nu slår sig op som et anderledes event-sted. 

Prison Ink har hurtigt etableret sig som en af de prestigefyldte og vigtige internationalle tattoo conventions i verden. På kort tid har ordet om den særlige tatoveringsfestival i fængslets unikke rammer spredt til alle i branchen i hele verden og Prison Ink er i Skandinaviens største tattoo convention målt på antal deltagende tatovører. I år gæster kendte tatovører som Dani Martos og Juan Sanchez fra Spanien eventen, men også den kendte amerikanske tatovør Aaron Is, der er kendt fra tv programmet Inkmaster kommer til Fængslet for at tatovere. Der vil være 12 tattookonkurrencer i løbet af de tre dage, hvor de bedste tatoveringer og tatovører kåres. Det hele bliver styret fra scenen af den danske og internationalt anerkendte tattoomodel Linnea Thomasia.

ANNONCE
Det sker i weekenden: Prison INK, fængselstattoos i Horsens

For at der foregår noget i alle områder bag fængselsmurene, er der i fængselsgården igen fokus på street art i verdensklasse. 10 professionelle graffitikunstnere gæster Prison Ink. Blandt andet de verdenskendte kunstnere Storm, Welin og Kazer. 
Fra den centrale udendørsscene vil der desuden være livemusik fra mere end 15 bands. Et af hovednavnene er det etablerede svenske band Transport League, der har spillet heavy rock n roll siden halvfemserne.

Derudover er der blevet plads til en række nye danske upcoming rock og heavy bands som f.eks. Nordnordnord, Fennec on Fire, Disrule, Chiro, Black Swamp Water, Stone Cadaver, ligesom der også vil være to coverbands: Black Sabbath Experience og Half Caste der er et Thin Lizzy jamband.


Toolshed Skateboards samarbejder med Prison Ink i år og laver et nyt slags skateboard setup. Det bliver i år et street skate setup med både konkurrencer og mulighed for alle skatere at prøve området af på eget board. Der er masser af præmier i konkurrencen, ligesom der vil være cash for tricks, hvor de bedste tricks præmieres med kontanter. Street skate arrangementet kører hver dag og er en hyldes til old school skating som det startede i Venice, Californien.

Prison Ink åbner torsdag d. 10 maj - 12. maj fra kl. 12 - 23 dagligt. Dørene lukker kl. 23, men der er afterparty for alle med livemusik fra 23-01 hver dag. 

Der kan købes billetter i indgangen. Der er også billetter i forslag via www.ticketmaster.dk. Der er studierabat mod forevisning af studiekort. Børn til og med 12 år har fri entre hvis de følges med en voksen. Hunde har ikke adgang.

ANNONCE
Del

Seneste nyt