Magasinet M!

Det synes hun om højdeforskellen mellem jer

En tommelfingerregel er ofte, at hun skal være lavere end dig. Men hvordan ser pigerne egentlig på højden mellem dem og dig. Find svaret her.

Det synes hun om højdeforskellen mellem jer

På vores forum "Hvad synes?" er det muligt at spørge pigerne om alt mellem himmel og jord. Det har en af vores læsere gjort, fordi han gerne vil vide, hvad pigerne synes om lave fyre:

"Har man en chance, hvis man er under 1.75? Jeg har flere gange oplevet, at man har skrevet med en, hvor der virker til at være god kemi, lige indtil at hun spørger, hvor høj man er... hvilket altid ender med, at pigen efterfølgende stopper med at svare."
- Mand, 26

Det er ikke altid let at være dét, pigerne søger efter. Har du før prøvet at blive valgt fra på grund af småting? Vores læser herover har altså flere gange prøvet at blive valgt fra på grund af sin højde. Han har spurgt pigerne på "Hvad synes?", om det virkeligt kan passe, at det er så forfærdeligt, at en mand er under 1.75 meter. Læs med her, og se pigernes søde og betænksomme svar. 

Har du et spørgsmål?

Og er der noget, du gerne vil vide? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne ved at svare på deres spørgsmål til mændene. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt