Magasinet M!

Det synes pigerne er usexet ved en mand

Vi har spurgt over 800 kvinder, hvad de synes er MINDST tiltrækkende ved os fyre. Du kan godt begynde at hive negleklipperen frem. Og støve kortet til fitness-centret af.Vi stiller spørgsmålene til de svar, du gerne vil høre. Så med mindre du selv har mulighed for at spørge 800 forskellige kvinder, hvad der tænder dem helt af, så vil du finde denne liste ret interessant.

13. pladsen: Grå hår. Pigerne er helt klart ligeglade med, om der har sneget sig et par grå hår ind i manken. Det er åbenbart ligefrem maskulint. Tak George Clooney

12. pladsen: Hår på brystet. Ud af de adspurgte 800 kvinder var det lige knap 50, der ikke var helt tilfredse med hår på brystet. Det betyder så bare, at de resterende 750+ kvinder tænder på det. 

11. pladsen: Lille Penis. Og her gik vi og troede, en lille penis var en deal-breaker. Tilsyneladende nej. YES!!!!!!

10. pladsen: Høje tindinger. Ja, undskyld af helvedes til, at vi bliver ældre og hårgrænsen rykker sig en centimer for hver gang en ny sæson af Game Of Thrones ruller over skærmen. Vi brokker os jo heller ikke over tyndgekraften og jeres hængende bryster. Hov, vent. Det gør vi jo. Helt fair så. 

9. pladsen: Stor røv. Det er hermed officielt: Kun Kim Kardashian kan bære en kæmpe røv.

8. pladsen: Tynde arme. Såååå, pigerne er ikke vilde med tynde arme? Bare rolig, vi har løsningen på alle dine problemer

7. pladsen: Lange kønshår. Frem med trimmeren, makker. Du gider jo heller ikke stikke hovedet ned i en busk, der blev plantet tilbage i 70'erne. 

6. pladsen: Topmave. Apropos, det vi skrev med at støve fitness-kortet af. Kom i gang. 

5. pladsen: Uren hud. Hvad fanden skal vi gøre her? I får os aldrig til at gå med foundation. Eller i bad hver dag. 

4. pladsen: Hår på ryggen. What? Så pigerne tænder ikke på en mand, der kan forveksles med en canadisk grizzlybjørn bagfra? Shocking. 

3. pladsen: SvedlugtKun seks stemmer adskilte top-3 i vores store undersøgelse. Men samtidigt skilte disse sig markant ud fra resten. Såååå, sørg lige for at bruge deodoranten eller antiperspiranten jævnligt, ikke.

2. pladsen: Man boobs. Kvinder er de eneste, der må have bløde bryster. Hvis du spørger pigerne. Derfor: Skær lige ned på bland-selv-slikket og løb et par ture (eller fem) om ugen i stedet. Så skulle den gerne være hjemme.

1. pladsen: Lange eller besidte negle. Sidder du også og kigger ned på dine lange og lidt for beskidte negle lige nu? De er i hvert fald et kæmpe turn-off hos pigerne og en potentiel deal-breaker. Så frem med negleklipperen. 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE