Magasinet M!

Det synes pigerne om at give blowjobs

Hvor mange procent af pigerne sluger, tror du? Dét og to andre spændende spørgsmål kan du få svar på, hvis du læser, hvad Womans dejlige læsere har at sige her på siden.Det synes pigerne om at give blowjobs

80 % AF PIGERNE NYDER AT GIVE BLOWJOB

"Jeg kan godt lide at forkæle fyren med et godt blowjob og nyder, at han er helt væk. Det giver mig et kick næsten ligeså godt som en orgasme."

"Jeg bliver utrolig liderlig af at se min kæreste nyde det så meget, som han gør."

"Ja, hvis jeg selv tager initiativet. Ellers er det bare træls at føle sig 'tvunget' til det."

"Det er ikke rart at få brækfornemmelser af det der pre-sperm, der kommer. Men jeg forventer heller ikke selv oralsex, så længe han kan noget med fingrene."

"Jeg nyder at give et blowjob, hvis det tænder fyren. Hvis han nyder det, gør jeg også."

"Jeg synes, det er ulækkert."

"Findes der noget bedre end at ligge og pirre en fyr med tunge og mund? DOG er det vigtigt, at man selv får lov til at styre. Så snart fyren vil overtage styringen og presser ens hoved nedad, bevæger underlivet for meget, så han forsøger at kneppe en i munden o.l., så er det ikke sjovt mere! Han skal bare ligge og tage imod, og hvis han føler, man piner ham ved at trække den, så er det skam med vilje."

54 % AF PIGERNE SLUGER

"Jeg lader ham komme i munden, men kan ikke få den varme, salte masse ned."

"Jeg gjorde det mest i starten af vores forhold. Jeg boede i en cirkusvogn sammen med andre, og det var bare nemmere at sluge, for så var 'klatten' væk, og han virkede vildt lykkelig over, han måtte komme i munden på mig."

"Har gjort det én gang - og det var sidste gang. Det brændte ned gennem halsen, og munden blev helt tør, og jeg havde smagen af sæd i munden selv efter tandbørstning..."

"Der sker jo ikke noget ved at sluge det, og det smager ikke af noget."

"Det er nemmest. Men hvis det smager dårligt, kan jeg godt finde på at gå ud på toilettet og spytte ud i vasken. Men han får lov at komme i munden."

"Det gør jeg indimellem, når han skal have det ekstra godt. Men det er ikke altid, jeg har lyst til det."

"Det er som om, det aldrig kommer helt ned, men bare sidder i ganen."

6 % AF PIGERNE KAN DEEPTHROATE

"Jeg har simpelthen ikke lyst til at gøre noget, der fremkalder så voldsom en trang til at kaste op. Det er for klamt!"

"Det er ikke let, og det tager tid at blive god til det. Man kan altså ikke trække vejret, når den er helt inde, så hvis I holder vores hoved fast, har vi ikke andet valg end at bruge tænder."

"Min kærestes penis er lidt for lang, men jeg holder hånden om det nederste stykke, så det føles mere som deepthroat."

"Har forsøgt, men min brækrefleks er vist for følsom. Ville ønske, jeg kunne."

"Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor stor hans pik er, men de fleste, jeg har prøvet at gøre det på, kunne jeg sagtens med. Min nuværende kærestes er 17 cm, og det går helt fint."

"Den kommer til at røre ved ganen, og så er man lige ved at kaste op - ikke så sjovt. Vil hellere holde mig til det, jeg ved virker, end kaste op på min kæreste."

"Jeg kan næsten - hvis jeg ligger med hovedet ud over sengekanten, og han selv tager pikken ind."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce