Magasinet M!

Det synes pigerne om behårede mænd

Brugeren Carsten-Frederik har spurgt, hvad pigerne synes om kropsbehåring. Og han mener ikke bare hår på brystet; han mener hår ALLE steder.

Det synes pigerne om behårede mænd

Kære kvinder. Skal vi mænd plukke vores øjenbryn? Vokse vores ryg? Barbere vores boller? Trimme vores armhulehår? Hvad vil i have? Hulemænd eller Fifty-Shades-of-Grey-guys?

- Carsten-Frederik, 27

Nogle mænd får mere hår med alderen - andre taber det. Nogle mænd kan få en kæmpe busk på brystkassen, andre er glatte som en baby. Nogle mænd er testosteronbomber, andre østrogen-hunks. Det, vi prøver at sige, er, at der er stor forskel på mænds behåring. Både hvad angår det naturlige, og det de selv plejer.

Men hvad synes pigerne? Er de okay med, at det er en skov dernede, eller ser de gerne, at den er fældet? Det og mere til vil 27-årige Carsten-Frederik gerne vide. Og der er allerede en del piger, som har fundet vej til tastaturet. De svar kan du læse her.

Husk også, at du selv kan stille dit spørgsmål, hvis du har et eller andet, der trænger sig på, eller som du blot undrer dig over inde på hvadsynes.mmm.dk. Så hjælper pigerne dig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt