Magasinet M!

Det synes pigerne om deres frække punkter

G-punktet har du hørt om, men kender du også A- og U-punkterne? Og kender pigerne dem i det hele taget selv? Vi satte Womans læsere til at diskutere sagen.Det synes pigerne om deres frække punkter

39% AF PIGERNE HAR FÅET EN G-PUNKTS-ORGASME

"Før mig og min kæreste gik i seng sammen rigtigt, gav han mig altid finger og slikkede mig. En aften tog han sig rigtig god tid med både fingre og tunge, og han ramte G-punktet helt perfekt, og blev der, indtil jeg kom."

"Jeg aner ikke engang, hvor G-punktet er?"

"Det rammes især perfekt, når jeg ligger på maven, og fyren trænger ind bagfra. Det er som at være i den syvende himmel."

"Man er ikke i tvivl overhovedet! Det er en anderledes og ret voldsom følelse. Man kan også mærke, at den kommer et andet sted fra."

"Jeg red en fyr, efter han havde slikket mig og givet mig finger. Det virkede åbenbart, for det var første og eneste gang, jeg fik en G-punkts-orgasme og begyndte at sprøjte. Jeg stoppede, fordi jeg troede, der var noget galt, men det gør jeg godt nok ikke næste gang!"

"Det er den mest fantastiske følelse, der findes. Når han først har fundet det og driller stedet, får jeg en orgasme, der næsten ikke kan stoppe, før han trækker sig ud af mig."

10% AF PIGERNE HAR FUNDET DERES A-PUNKT

"Jeg vidste slet ikke, at der var noget, der hed A-punkt. Det ved jeg så nu."

"Mit A-punkt er svært at stimulere, da det sidder 'bag' livmoderhalsen. Jeg stak to fingre ind i skeden - forbi G-punket - kom til livmoderhalsen og fandt et sted, hvor jeg fik utrolige følelser af at stimulere det punkt. Jeg finder det nemmere ved, at manden kommer rigtig dybt ind i mig, mens jeg sidder på ham og laver små hurtige bevægelser. Det er svært for mig at få orgasme på den måde, fordi punktet er svært at nå - men det er fantastisk, når man finder det!"

"Der er efterhånden så mange bogstavsforkortelser at hitte rede i. Så længe man bare nyder det og får en eller anden form for orgasme, er alt jo godt!"

"Man kan komme på kursus, hvor man lære omkring de vigtige ting om de vigtige sexpunkter. En god ting at prøve."

14% AF PIGERNE VED, HVAD U-PUNKTET ER

"Ved mænd det?"

"Jeg tænker mere på P-I-K end på A-B-C-punkter, der alligevel ikke er til at opstøve på min krop... tilsyneladende."

"U-punktet ligger placeret lige over og på hver side af urinrøret i det lille område mellem urethra og vagina."

"Altså, jeg har hørt om det, men jeg ved ikke, hvor det sidder, eller hvad det helt præcis gør."

"Det er nogle nerver, som er ved urinrøret. Det lyder klamt, men det er sgu skønt."

"Aner det ikke. Har bare aldrig hørt om andet end G-punktet. Jeg har dog hørt om U-vendinger. Tæller det?"

ANNONCE
Del

Seneste nyt