Magasinet M!

Det synes pigerne om en skæv diller

Læs her, hvad pigerne synes om at have sex med en fyr, der har et flute, der hælder lidt til den ene sideDet synes pigerne om en skæv diller

Skæv pik? Hvad er jeres mening omkring det? Har selv en pik, der hælder lidt til venstre og synes selv, at det ser lidt sjovt ud. Har ingen problemer under sex, men det er et problem, når jeg skal "introducere" den for andre, fordi jeg ikke selv synes, den ser så godt ud. Tænker mere på personen, der skal have den i munden.

- Den skæve, 19

Render du rundt med en skæv banan, så skal du ikke være bekymret. Det er faktisk de færreste af os, der har en fuldstændigt lige penis. Den kan krumme i alle retninger, og det er højest sandsynligt ikke skabt af, at du har rykket for meget i banditten - bare rolig.

Hvis den giver dig problemer, kan du læse artiklen: 10 sexproblemer - og hvad du kan gøre ved det

Det er altså ganske almindeligt, men hvad synes pigerne egentlig til, at din bedste ven ikke kigger lige ud? Er det noget, de kan mærke? Synes de, det er mærkeligt? Er det underligt at have den i munden? Og hvordan er det i det hele taget for pigerne at knalde med én, der har en skæv diller?

Læs pigernes svar her (hint: Du er ikke helt fortabt)

Hvis du har andre spørgsmål til pigerne om din penis, hvad de synes om sex, hvilken type fyr de bedst kan lide eller andet, så skriv til dem på hvadsynes.mmm.dk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt