Magasinet M!

Det synes pigerne om frisuren forneden

Hvordan foretrækker pigerne at være friseret mellem benene? Og hvordan mener de, DU bør se ud, når dine boksershorts har ramt gulvet? Vi giver ordet til Womans læsere.Det synes pigerne om frisuren forneden

93 % AF PIGERNE GROOMER SIG FORNEDEN

"Jeg er helt glat. Det har jeg det bedst med, og så føler jeg mig mest indbydende."

"Jeg får altid lavet brasiliansk hårfjerning!"

"Jeg fjerner det hele ved barbering. Det er for besværligt at holde svære 'frisurer', så det hele forsvinder, og det er ikke noget, der bliver glemt i løbet af ugen. Man skal altid være klar, hvis der kommer en fyr med hjem."

"Jeg gør det altid i weekenden, hvis nu man skulle møde en sød fyr i byen."

"P.t. er min kæreste ude at rejse, så nu laver jeg et lille natureksperiment. Det er ikke kønt!"

"Ja, jeg bruger bare en ganske almindelig skraber. Jeg føler mig bedst tilpas, når den er helt glat, så det bestræber jeg mig på at gøre, hver gang jeg er sammen med min kæreste."

"Barberer eller epilerer eller vokser. Alt skal væk!"

"Godt nok hentyder kæresten ind imellem, at det ville være rart med mindre hårvækst, men egentlig er det bare lettere ikke at skænke det en tanke og ikke lade sig påvirke af, at alle andre gør det."

69 % AF PIGERNE FORETRÆKKER GLATBANE

"Hår er ulækkert, klør, irriterer og holder på lugt."

"Hvis jeg tager det hele af, føler jeg mig som en luder og pornostjerne, og det vil jeg ikke."

"Helt glat, tak! Jeg synes, det er mest behageligt, og det er dejligt at kunne have gennemsigtige trusser på, uden noget hår er synligt!"

"Glat er nemmest at have med at gøre, og det føles for mig mere hygiejnisk, at der ikke er noget hår, som kan fange væske eller fnug fra toiletpapir."

"Bush is back, baby! Naturligt - dog med occasional damage control."

"Jeg foretrækker den trimmede trekant, fordi jeg føler mig lækker sådan uden at føle mig som en 12-årig."

"Hvorfor en frisure forneden? Det er noget, man har på hovedet! Så helt glat!"

"Har før haft en lille stribe, men synes, det er lettere bare at fjerne det hele i stedet for at stå og trimme og lege frisør dernede. Og så foretrækker min kæreste også, at den er helt glat."

"En lille stribe viser, at jeg ikke er en lille otteårig pige, men jeg kan også godt finde på at snuppe det hele af - det kan nemlig også være frækt..."

38 % AF PIGERNE FORETRÆKKER, AT MÆND HAR 'OVERSKÆG' OG GLATTE LØG

"Jeg synes ikke, de skal være helt glatte. Jeg har ikke lyst til at slikke en folkeskoledreng forneden. Men hvis de vil havde en guffer, må de også gøre noget ud af sig selv. Ligesom I ikke synes, det er fedt at slikke frk. Urskov, synes vi heller ikke, at det er fedt at afslutte et blowjob med hår i munden."

"Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes, en pik er ret skræmmende glat. Men jeg gider heller ikke en urskov! Fin og trimmet, tak."

"Det er da lækrest at kunne slikke lidt på bollerne uden at få hår i munden."

"Hvis fyren er helt glat, er det en større nydelse at give blowjob, da man ikke risikerer at få hår i munden. Så hvis han er glat, kan han godt forvente at få lidt flere af dem."

"Gerne velplejet, men bestemt ikke glatraget, det er for fimset. Jeg ville nok føle mig lidt borderline pædofil, hvis jeg var sammen med en fyr helt uden kønsbehåring."

"Jeg skal nødigt have hår i munden, og når fyrene gerne vil have, at man slikker deres boller, skal de også være helt glatte! Trimmet 'overskæg' skal der helst være, da det kilder på de helt rigtige måder!"

Læs mere om, hvad pigerne synes om sex, dating, flirt og parforhold her.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt