Magasinet M!

Det synes pigerne om sexlegetøj

Dildoer. Sommerfugle. Vibratorer. Kvinder har mange muligheder, når de skal have lidt hjælp til selvhjælp i sengen. Men hvor mange af pigerne ejer sexlegetøj? Vi har spurgt Womans læsere.Det synes pigerne om sexlegetøj

75 % af pigerne ejer mindst ét stykke sexlegetøj

"Indtil for nylig ejede jeg kun en lille, diskret vibrator. Men da jeg så var i sexshoppen sammen med en veninde, faldt jeg over den lækreste, pink vibrator, som jeg bare måtte eje - især efter at have testet dens virkning på næsetippen. Vidunderlig!"

"Dildo, to sæt håndjern, maske og skolepige-uniform."

"Jamen, jeg har en lille sød kurv fyldt med alt muligt. Bl.a. analplugs, en lilla dildo (med vibrator), glasdildo (den ligger dog i fryseren), et form for et blad med en vibrator, flere glidecremer, massageolier og andre små ting."

"Jeg har en lyserød dildo med vibrator (Stubby fra FunFactory), som er rigtig god, og så ligger der da også noget glidecreme i skuffen. Men kan ikke afvise, at der måske kommer mere til med tiden."

"Jeg har sgu altid været for genert til at købe sådan nogle ting, selv om jeg egentlig gerne ville have det. Og så er jeg for genert til at vise det frem for fyrene."

"Hvad har jeg? Tjo... Dildoer, vibrator, håndjern, jelly hand job og pikring med vibrator."

50 % af pigerne har brugt alternativt sexlegetøj

"Da jeg først kom i puberteten og begyndte at få lyster, ville jeg mærke, hvordan det føltes at have noget oppe i mig. Så jeg fandt den tykkeste sprittusch, jeg havde, og stak den op. Det var en underlig fornemmelse. I dag skruer jeg stort set altid brusehovedet af bruseren, når jeg skal onanere. Den hårde, kraftige stråle giver en fantastisk orgasme."

"Grøntsager er altid en sikker vinder." "Har brugt gulerødder, lys, agurk og flaske."

"Stearinlys, kuglepen, deodorant, stoleben, elektrisk tandbørste, gulerødder..."

"Jeg bruger en ladyshaver som dildo. Hvis man bare tager det skarpe 'hoved' af og holder i den modsatte ende af, hvor man plejer, er den fantastisk!"

"Har brugt stearinlys og agurk, men lyset fungerede bedst. Ingen af delene var dog en ubetinget succes. Agurken blev lidt slatten efterhånden!"

"Jeg har leget lidt med et stearinlys. Man bliver jo nødt til at have en lille anelse om, hvad man som jomfru går ind til."

29 % af pigerne får de bedste orgasmer med sexlegetøj

"Man får simpelthen bare de bedste orgasmer enten med brusehovedet eller med vibratoren."

"The real thing er bare så meget mere lækkert! Det er lidt frækkere, men til gengæld er det ikke hver gang, man kommer med the real thing. Det gør jeg med legetøjet. Men når man kommer med the real thing, er det bedst."

"Legetøj kan få mig helt i himlen."

"En kombination af the real thing og sexlegetøj, tak!"

"Der er en lille vibrator på min dildo, som giver mig de vildeste orgasmer."

"En rigtig pik er dejligst, og en blød tunge er skøn! Helt klart!"

"Sex med en mand er bare bedre. Det, at du føler dig voldsomt begæret, styrker bare oplevelsen dét mere, end ens egne fingre gør. Desuden kan man altså bare ikke få oralsex med hverken fingrene eller sexlegetøj!"

"Med legetøjet styrer man selv tempoet og 'hårdheden', hvilket kan give nogle fantastiske orgasmer."

 

Stil også dit eget spørgsmål til pigerne!

ANNONCE
Del

Seneste nyt