Magasinet M!

Det synes pigerne om...

Hvad synes pigerne om at give blowjobs, tænder de på analsex, hvor lang skal "den" være og hvad laver de egentligt, når de er alene? Nu har du endelig mulighed for at få svar på alle de spørgsmål om kvinder, du brænder inde med.

Det synes pigerne om...

hvadsynes.mmm.dk kan du stille alle de spørgsmål, du vil omkring sex, dating og meget, meget mere. Og det bedste af det hele er, at Womans læsere svarer på dem. Du går sikkert og overvejer ting som: "Hvad er tilladt, når man har one-night-stands?", "Hvad skal jeg købe til hende i fødselsdagsgave?", "Skal jeg betale alt på 1. date", "Hvad synes hun mon om analsex, osv?

Vi garanterer en masse kvalificerede svar fra damerne, og du vil blive meget klogere på det smukke køn (hvilket vi vist alle har brug for).

Hjælp damerne

Til gengæld ville det være supergod stil også at hjælpe pigerne med at besvare deres spørgsmål og gøre dem klogere på, hvad vi drenge synes. Du kan både svare pigerne selv, men du kan også stemme de andre gutters svar op eller ned.

I modsætning til vores tidligere undersøgelser er formålet med "Hvad synes kvinderne", at du selv bestemmer emnerne, og vi lader pigerne svare på netop dine spørgsmål.

Den version, vi har smidt på gaden, er beta-version, så for at gøre den endnu federe, vil vi gerne høre din mening om siden, som du kan sende til [email protected]. Du skal ikke holde dig tilbage, og vi tager både imod roser og svinere med kyshånd!

Så hop ind på hvadsynes.mmm.dk nu (som i lige nu) og stil dit spørgsmål. Pigerne står klar til at svare på dem nu.  

Kort sagt: Få svar på et af universets største spørgsmål: "Hvad synes pigerne?"

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt