Magasinet M!

Det ultimative dug-fri brusespejl med barbér-holder

Til manden der har alt - på nær en skarp skæglinje

Du kender det. Du er trådt ud af badet og skal lige gøre det sidste med ansigtet, tjekke skægget eller måske noget helt tredje - men spejlet, der ellers er kendt for at sende et umiskendeligt billede tilbage, der ligner dig, er nu helt dækket af dug.

Du fedter lidt rundt med det med hænderne eller håndklædet, men det bliver aldrig rigtig godt - og når duggen forsvinder, kan du se en dejlig, fedtet fingerstreg fra dit forsøg på at fjerne duggen.

Det skal være slut med en, ahem, “cutting-edge” gadget fra Sharper Image, der gør op med den drilske damp..

Se hele udvalget af fede badegadgets hos Sharper Image her.

ANNONCE
SpaStudio-brusespejl
Barberspejlet har indbygget varme, der fjerner duggen fra synsfeltet på kort tid. Foto: Sharper Image - Det ultimative dug-fri brusespejl med barbér-holder Barberspejlet har indbygget varme, der fjerner duggen fra synsfeltet på kort tid. Foto: Sharper Image

De har lanceret det ultimative dugfri spejl - Sharper Image SpaStudio-brusespejlet - der, som navnet antyder, holder spejloverfladen 'intakt' og sørger for, at du kan bruge det selv ved de lange, varme brusebade. 

Hvis du er typen, der lige trimmer skægget efter badet, så skal du med dette spejl aldrig mere bøvle med dårligt udsyn, når den tjavsede skæglinje skal optimeres. 

Den har nemlig også en medfølgende barbérholder, så du altid har udstyret inden for samme rækkevidde. 

Det vil også sige, at du kan montere spejlet hvor som helst på badeværelset med den smarte magnetiske holder - den kan både placeres ved vasken, men også inde i selve bruseren, hvis du nu også er typen, der trimmer områder syd for navlen!

Hvis du glemmer at tænde for spejlets varmefunktion, inden du går ind i badet, tager det kun 60 sekunder fra en uklar overflade til et spejlblank spejl klar til leg. 

Desuden har den også en medfølgende ringlys i LED, som med tre justerbare indstillinger sørger for, at du har det helt rette lys - hvad enten vi snakker til trimning eller flex-videoer. 

Opgradér dit badeværelseslir med den simple, og alligevel geniale gadget lige her: Sharper Image SpaStudio Brusespejl

PS. Juletilbud betyder tæt på halv pris!

ANNONCE
Du styrer selv om det skal stå... - Det ultimative dug-fri brusespejl med barbér-holder Du styrer selv om det skal stå...
... eller hænges op! - Det ultimative dug-fri brusespejl med barbér-holder ... eller hænges op!
Del

Seneste nyt