Magasinet M!

Det ultimative score-soundtrack

Sådan laver du lydtapet til endeløs sex!Det ultimative score-soundtrack

Musik har altid været forbundet med sex og forførelse. Det er fordi musik og lyd kan være med til at ophæve enhver vigtig oplevelse, så den bare bliver federe og mere mindeværdig (ligesom et fedt soundtrack på en film eller en fed koncert). Og hvis det er noget, der kan gøre tøsebørnene kåde i trusseletten og give dem lyst til at komme tilbage efter mere (og mere og mere...), så er det, når du gør dine seksuelle lagen-lektioner til noget mere end det, de andre fyre tilbyder. Noget specielt, noget magisk, noget uforglemmeligt.

Tommelfingerregler:
1)      Lav en komplet playliste i f.eks. iTunes - det nytter ikke, hvis du skal skifte CD hele tiden
2)      Sørg for at der er god lydkvalitet - ellers virker det som du ikke gør dig umage
3)      Lav en helt personlig playliste - gerne en ny én til hvert "offer" eller hver lagen-lektion. Overrask hende. Du laver jo heller ikke oral, missionær, doggy hver gang, vel?
4)      Pas på med klassikerne som Marvin Gaye, James Brown og Hot Chocolate. Ellers bliver du forudsigelig og kedelig. Brug i små mængder.

-

På de følgende sider vil du finde gode forslag til numre, du kan bruge enten at varme op med - eller som du med god fordel kan glide ind i, når du har tryllet klunset af hende. Det er dog vigtigt, at du sammensætter dit helt eget personlige soundtrack - ellers gennemskuer tøsebørnene det med det samme.

Her får du forslag til numre:
Numre, der er stille og rolige (gode til forspil)
Numre, der er gode til at sætte i gang med
Numre, der er til intens sex
Numre, der føjer lidt humor til mixet
Numre, der stinker af kinkyness

Få råd af Mascha Vang, Anders Stjernholm, Anders Bonde, Tony Scott og Felix Smith
For at du kan bygge dit helt eget uforglemmelige "fugt-i-trussen"-soundtrack har vi bedt ikke mindre end fem musikkække radioværter om hjælp, så de kan dele deres musikscorings-erfaringer med dig. Du kan læse deres personlige råd her.

Kommentarer, forslag og yderligere gode råd til fordel for de andre læsere modtages gerne (husk at oprette en profil)

Tak til Bjarke Ahlstrand for råd og inspiration (på den platoniske måde).
Tak til Tony Scott, Felix Smith og holdet på P5000 (også på den platoniske måde).
Tak til facebook-vennelisten, der alle havde nogle særdeles spændende forslag (nej, Scooter er ikke med på listen, Tjelle)

ANNONCE
Del

Seneste nyt