Magasinet M!

Det var kattens: Ny bizar opfindelse gør at din kat kan tale

Et nyt kattehalsbånd kan angiveligt oversætte kræets miav til menneskelig tale. Og du dør næsten af grin, når du hører, hvordan det lyder.

Det var kattens: Ny bizar opfindelse gør at din kat kan tale

Katte er da meget cute, men også lidt kedelige, for de siger jo ikke et kvæk. Til gengæld siger de miav. Men det forstår man jo ingenting af, så de er ikke specielt sjove at tale med for os mennesker.

Det bliver der lavet om på nu. For teknologi-nørdvirksomheden The Temptations Lab har gravet lidt i kattegruset og fundet en ny, sær opfindelse frem, der gør det muligt at forstå sin kats miav. Firmaet har nemlig lavet et 3D-printet halsbånd, der har en special designet censor i sig, som opfanger og registrerer kattens miav og laver den om til menneskelig tale. Halsbåndet er udstyret med en mikrofon, en højtaler, bluetooth og wifi, så du kan sætte det op til din smartphone, hvorfra du kan vælge din kats nye stemme på en medfølgende app.

Ja, det lyder komplet vanvittigt. Men også vanvittigt grineren, gakket og godt. For så kommer der da lidt morskab ud af at hygge om den lille hårbold i hverdagen.

Herover og herunder kan du høre et par videoer, hvori en række katte kæfter op med det nye halsbånd på. 

ANNONCE

 
Folkenene bag det nye vidunder-halsbånd til katten har en helt særlig mission med deres opfindelse:

"Vi skabte The Temptations Lab i 2015 med henblik på at få noget seriøs sjov ind i kattes liv. Med vores første projekt bruger vi den seneste teknologi i forsøget på at lære katte bedre at kende. Vi tror på, at hvis mennesker forstår katte bedre, så vil de se, hvor fantastiske de faktisk er," siger de på deres hjemmeside.

Desuden hæfter de sig ved, at forskning viser, at katte miaver i forsøget på at tale og kommunikere med os mennesker. Og ikke med deres egne knurhår-venner.

Gad vide, hvad det næste katteprojekt fra The Temptations Lab bliver. En robotkrop så de kan overtage verdensherredømmet?!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE