Magasinet M!

Det vildeste legetøj til vandet

Her er 7 seje sager, der får vandhunde til at savle.

Det vildeste legetøj til vandet
SEABREACHER X WATERCRAFT

Du bliver helt sikkert den sejeste satan på stranden, hvis du har din egen haj parkeret i vandkanten. Seabreacher X Watercraft er en båd med en topfart på 80 km/t, men den er designet så snedigt, at du kan dykke ned under havoverfladen og give den fuld gas, så den springer ud af vandet. Det giver mulighed for at lave en masse tricks. Der er 260 hestekræfter at lege med, og der er endda et indbygget lydsystem med en iPod-dock, hvis du vil høre kendingsmelodien fra Dødens Gab. Så glemmer vi lige, at du skal smide over en halv million for sommerens mest lirede legetøj.

PRIS: 568.000 kr.

ANNONCE
Det vildeste legetøj til vandet
KAWASAKI ULTRA 310LX

Der er fuld knald på Kawasakis topmodel på vandet. Ultra 310LX fyrer op for den mest kraftfulde motor i en jetski til dato, der giver imponerende 310 hestekræfter til din disposition, så du kommer i hvert fald ikke til at løbe tør for fart. Kawasaki Ultra 310LX er desuden liret med højtalere, krom-detaljer og et LCD-display på styret til at holde dig opdateret om den voldsomme ydelse.

PRIS: 156.995 kr.

ANNONCE
Det vildeste legetøj til vandet
HOT TUB BOAT

Hov, så ligger man lige og bobler ude på havet. Hot Tub Boat er enten en båd med et meget stort boblebad eller simpelthen bare en flydende jacuzzi, men lige meget hvad, så er det en rimeligt arrogant opfindelse. Og du kan rent faktisk købe dit eget eksemplar. Selve båden er knap 5 meter lang, og du styrer den ved hjælp af et lille joystik, så du kan cruise med 8 km/t, mens du daser i det opvarmede vand.

PRIS: 228.000 kr.

ANNONCE
Det vildeste legetøj til vandet
JETSURF

Alt bliver federe med en jetmotor, og det gælder så også for et surfboard. Jetsurf er lavet af tjekkiske Martin Sula, der til daglig arbejder som ingeniør i Formel 1, så han ved godt, hvordan man skruer et fartmonster sammen. Du styrer surf-ræseren ved at omfordele din egen vægt på brættet, mens speederen sidder i en snor, du fyrer omkring håndleddet, og så kan du ellers banke Jetsurf op på knap 60 km/t indtil tanken løber tør efter cirka halvanden times sjov. Det er god lir.

PRIS: 61.000 kr.

ANNONCE
Det vildeste legetøj til vandet
U-BOAT WORX C-EXPLORER 5

Okay, vi forestiller os lige, at Lotto-gevinsten er røget ind på kontoen, så nu skal Dankortet på overarbejde. Og U-Boat Worx C-Explorer 5 er en rimeligt sej måde at kaste pengene i havet på, for ubåden har plads til dig selv og 4 kammerater, der kan tage en cruiser under vandoverfladen. I får 360 graders udsyn fra lædersæderne i kabinen, og ubåden dykker snildt ned til 300 meter, mens den tøffer med 3 knob, hvilket ikke er særligt meget, men der er jo heller ingen grund til at have travlt.

PRIS:  13.400.000 kr.

ANNONCE
Det vildeste legetøj til vandet
JETOVATOR

Det kan være svært at definere, om Jetovator er en jetski, en båd eller et jetfly, men den ser i hvert fald ud til at være sjov som ind i helvede. Jetovator bruger selv udtrykket "Ride The Hose", der måske kunne lyde som en porno-titel, men egentlig bare betyder, at den bruger en vandslange og to dyser til at skabe fremdrift. Du styrer altså anordningen ved at dreje på vanddyserne, og så kan du ellers cruise op til 5 meter over vandoverfladen eller endda dykke direkte ned i det våde element og hilse på fiskene. Det er blæret.

PRIS: 51.500 kr.

ANNONCE
Det vildeste legetøj til vandet
WATERCAR PANTHER

WaterCar Panthe er både en bil og en båd. Jeepen er udstyret med en 3,7 liters Honda-motor, der skyder den op på knap 130 km/t på landevejen, mens en jetmotor overtager i vandet, så du kan sejle afsted med 70 km/t. Og som du kan se på billedet, kan den sagtens trække et par vandski. WaterCar Panther kan desuden være sindssygt praktisk, hvis du vil tage pis på folk. Prøv lige at forestille dig at komme fræsende på stranden, hvor du så lige pludselig styrer direkte ud i vandet og give den gas mod horisonten. Det skal nok skabe lidt panik.

PRIS: 766.000 kr. uden afgifter

Så har vi ikke mere vand-lir til dig, men du kan svømme forbi Mandesager.dk, hvor du finder et hav af seje sager.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE