Magasinet M!

"Det ville være en ære at møde Mikkel Kessler i ringen".

Vi har fået os en snak med bokseren Patrick Nielsen. Se, hvem han synes er verdens bedste bokser nogensinde og hør, hvad han tænker om MMA.

Hey Patrick. Fedt du lige havde tid. Vi ved du har en kamp i weekenden og krydser naturligvis fingre for, at du knockouter ham. Ud over den kamp, hvad går du så og glæder dig til i din nærmeste fremtid?

Jeg tænker mest på kampen nu og her, så glæder mig mest til at stå med hænderne over hovedet på lørdag.

Forståeligt. Hvem er din drømmemodstander i ringen? Hvem vil du allerhelst møde?

Det lyder måske lidt underligt, men jeg går ikke specielt meget op i, hvem der er i min vægtklasse. Men på sigt kunne det da være en ære at møde Mikkel Kessler.

Mikkel Kessler? Se, det kom bag på os. Ikke at jeg ikke ville se kampen. Hvor langt håber og tror du på, at du kommer inden for bokseverdenen? Og inden for hvilken tidshorisont?

Jeg skal være nummer 1! Jeg mangler stadig en del, men kravler stille og roligt opad. WBC bæltet skal ejes.

Vi tror på dig herinde på redaktionen. Personligt håber jeg, at du - om nogle år - får chancen mod André Ward.

Ward er lidt en partykiller, der stjæler point når det er muligt. Han er rigtig dygtig, men ikke så seværdig

Ja, han er i hvert fald verdensmester i at holde og stange. Desværre får han jo også lov at slippe afsted med det. Kunne dog være interessant at se ham på neutral (europæisk) grund.

Hvem er den største og bedste bokser nogensinde - ifølge dig?

Tyson. Da han var på toppen kunne ingen følge med.

Kan du se dig selv i en MMA-ring, når din boksekarriere engang er slut? Eller måske før?

Jeg har to brødre og har kæmpet med dem hele livet, så de kan bare komme an. Jeg synes, det er fedt, men knap så sjovt at se på som boksning. Lidt gay, ha ha. Lidt for meget nusseri efter min smag, kan ellers godt li at kæmpe. MMA er bare ikke så stort i DK - endnu. Men vi må se, om det kommer

Ok, Nu til noget lidt andet. Okay, heeelt andet: Nu hvor du jo er model for mærket Resteröds, er det oplagt at spørge, om du går op i mode?

Jeg går desværre mest i afslappet tøj, da jeg træner stort set hver dag og et par gange om dagen.

Afslappet er også fint. Vores moderedaktør påstår, at sweatpants er 'in' lige nu.

Læser du egentlig M!? Hvis ja, hvad kan du bedst lide ved magasinet?

Jeg må indrømme, at jeg surfer mere, end jeg læser magasiner. Men jeg læser det engang imellem og får en god griner over knaldhistorierne.

Godt at høre Jamen, hvis du surfer så meget, skal du da besøge vores hjemmeside mmm.dk. Er der egentlig piger i at være bokser?

Hmm, jeg tror bare der er groupies i alt, hvor der er noget, der lugter af lidt. Men der er helt sikkert flere piger i det, end at bare være Patrick fra Albertslund.

Bliver du tit udfordret eller provokeret, når du er ude i nattelivet qua din profession som bokser?

Næh, alle er søde og rare. Man får igen hvad man giver. Så når du peger på en, peger der tre fingre på dig selv.

Der er nok heller ikke så mange, der har lyst til at lægge sig ud med en professionel brokser, tænker jeg. Og så sidste spørgsmål: Hvornår vidste du, at du var god? Hvornår havde du det øjeblik, hvor du tænkte, "Hey, jeg har sgu talent i bokseringen".

Der er jeg ikke nået til endnu. Jeg ved bare, jeg ikke vil tabe, og tror det er halvdelen af det. Jeg giver aldrig op. I krig og kærlighed gælder alle kneb. For når jeg går i ringen, er det krig.

 

ANNONCE
Resteröds - "Det ville være en ære at møde Mikkel Kessler i ringen". Resteröds

Patrick Nielsen er "frontfigur" for mærket Resteröds og lige nu kører vi en kampagne, hvor du kan få to par Resteröds boxershorts + 4 numre af M! for kun 149 kr. + porto. Benyt dig af tilbuddet lige her.

 

 

 

 

Del

Seneste nyt

ANNONCE