Magasinet M!

Dette 5-dages sex-cruise for liderlige par er det ultimative hav-orgie

Det er nu, I har chancen. Alle mand ombord!Ohøj sømand! Hvad nu hvis jeg fortalte dig, at der findes et sted i verden, hvor du kan få lov at sejle din liderlige røv rundt på et luksus-cruise i fem dage sammen med 2000 andre liderlige gæster? Ja, så havde du nok bestilt din billet i en fart.

Men hey, det kan du faktisk. Som altid er der dog et men. Cruise-opholdet afholdes af et firma, der hedder Couples Cruise, hvis primære forretning består af krydstogtsoplevelser for par, der ønsker at få deres frækkeste fantasier opfyldt. Du skal altså have en partner, hvis du vil med på turen. Øv!

Har du derimod en sexlysten og søstærk kæreste (heldige asen), så finder du tilmeldingen lige her.

"The Naughty Cruise" finder sted fra den 3-7 oktober, hvor der er afgang fra Los Angeles den 3. Herefter smutter I til "Love Boat Port" i Ensenada, Mexico, hvorefter turen igen går mod 'City of Angels'.

Er fire nætter ikke nok? Intet problem. Krydstogtets liderligste gæster har muligheden for at tilmelde sig 3-dages-eventet, "Naughty in Los Angeles". Derved kan du altså anskaffe dig hele syv dages uhørt seksuel aktivitet. Husk glidecreme og pandedildo, din frækkert.

- Der er masser af sex på vores skibe. Vi formår at få folk i god stemning, hvilket resulterer i, at par har langt mere sex end normalt, og at det virkelig har givet gejsten tilbage i forholdet, fortæller direktøren for Couples Cruise ifølge sitet Maxim.

Værsgo! Så enkelt kan det gøres. Riv fat i dit kæreste eje, flå tøjet af hende, og hop ombord på "Norwegian Pearl". Det kan kun blive en våd oplevelse!

ANNONCE
Couples Cruise - Dette 5-dages sex-cruise for liderlige par er det ultimative hav-orgie Couples Cruise
Del

Seneste nyt

ANNONCE