M!

Dette firma vil betale dig 200.000 kroner for at rejse jorden rundt sammen med din bedste ven

Lyder det ikke som verdens bedste job?

Dette firma vil betale dig 200.000 kroner for at rejse jorden rundt sammen med din bedste ven

Forestil dig at tage på en jordomrejse med din allerstebedsteste ven i tre måneder. Dyrt, tænker du nok, men det behøver det på ingen måde at være. Faktisk vil et amerikansk firma betale dig så mange penge for det, at du næsten ikke behøver at tænke på at arbejde det næste halve år.

For Tennessee-baserede THIRDHOME - en eksklusiv klub for ejere af luksuriøse feriehjem - tilbyder nemlig det, der lyder som det bedste job i verden (nej, selvom det er fedt at arbejde for M!, lyder det her bare en my sejere). De har brug for én person, der i tre måneder vil rejse rundt omkring i verden og bo i medlemmernes "sommerhuse". Lønnen? Nå, ja, 205.000 kroner + alle rejseudgifter, du måtte have.

Det skriver sitet Unilad.

Bali always delivering the goods ? ? Nusa Penida ? @jordentually

A post shared by UNILAD Adventure (@uniladadventure) on Mar 12, 2017 at 11:03am PDT

??thanks for all the love today guys ?

A post shared by SARAH KOHAN ?? (@moonstrucktraveller) on Feb 12, 2017 at 12:39am PST

"Men det bliver da en kende ensomt, gør det ikke", tænker du sikkert. Bare rolig, som vi skrev i starten, kan du nemlig tage en rejsekammerat med, hvis ikke al den luksus er nok til dig. Desværre vil din vens rejseudgifter ikke blive dækket - men det går nok, hvis du nu er en god ven, ikke?

Selvom firmaet har sæde i Tennessee, kan alle ansøge dette drømmejob. Du skal blot have skriveredskaberne i orden og være i stand til at blogge og vlogge om dit eventyr.

Derudover er det en fordel, hvis du er rejseerfaren og forstår luksuriøse brand - og så skal du selvfølgelig kunne tage fri i de tre måneder, rejsen varer - fra sensommeren til sent efterår.

Men du skal være hurtig. Deadlinen for at ansøge er allerede i dag. Vi krydser fingre. Held og lykke!

Del