Magasinet M!

Diablo IV: Officiel gameplay-trailer

Velkommen tilbage til helvede

Diablo IV lander til de ivrigt afventende gamere lige om lidt (Den 6.6 kl 6 - 2023) og med mere end et årti siden den sidste mainline Diablo-udgivelse, er det bare om at tanke op på energidrikke og sætte et 'do not disturb'-skilt på døren, så omverdenen forstår, at der ikke er noget at gøre: Der skal nemlig udryddes dæmoner med den helt store klinge!

Blizzard har ikke sparet på oplysningerne om det nye spil, med en jævn perlerække af opdateringer om spillet, men nu er den helt officielle gameplay-trailer blevet udgivet, og det er svært ikke at lade sig rive med af stemningen - særligt hvis man tidligere har sunket utallige mandetimer i det vanedannende action-RPG. 

Diablo IV er det første spil i serien, der lanceres på tværs af platforme. Det betyder at det ikke kun er PC-spillere der tilgodeses, men også PlayStation og Xbox, både den forrige og nye konsolgeneration. 

Den slags har tidligere betydet, at man ikke kan spille med ens makkere på andre platforme, men denne gang er der både crossplay og crossprogression, hvilket betyder at du kan spille med alle andre spillere online - og eventuelt have en sofa CO-OP-session på sofaen, for senere at tage et inkarneret skrivebordstræk, på PC'en, med samme konto - lige den opsætning, kræver dog desværre at man køber spillet på hver platform. 

Ikke desto mindre glæder vi os helt vildt! Tjek traileren her: 

ANNONCE
Daiblo 4 - Gameplay
Del

Seneste nyt