Magasinet M!

Din kæreste fantaserer om dine venner

Næsten halvdelen af alle adspurgte kvinder på woman.dk har frække tanker om deres kærestes venner - læs historierne herDin kæreste fantaserer om dine venner

Ifølge en ny undersøgelse på woman.dk har 45 procent af af pigerne prøvet at fantasere om dine bedste venner. En del af fantasierne handler om trekanter, hvor både du, din kæreste og din ven er med - men der er også mange drømme, hvor det kun er hende og dine venner, der optræder.

En læser fortæller for eksempel:
"Jeg hørte, at en af min kærestes venner vist nok havde en ret stor pik, så jeg forestillede mig bare, hvordan det ville være at blive taget af den... undskyld, ham!"

En anden læser skriver:
"Min kæreste er den stille type, og derfor har jeg fantaseret om at blive taget af hans lækre, muskuløse, rapkæftede ven"

Eller:
"Jeg fantaserer om, at min kæreste ligger i soveværelset og sover, mens hans ven rusker mig rundt inde i stuen. Helst på den der dominans-måde, hvor jeg føler mig lille-pige-agtig, og hvor han holder mig for munden, fordi jeg helst ikke skal stønne for højt, så vi vækker min kæreste..."

Og så er der også hende, der fantaserer om sin kærestes stedfar(?):
"Min tidligere kærestes mor var blevet gift med en ny mand. Han var høj, bredskuldret, veltrænet og bare rigtig, rigtig pæn, og oveni var han både sød og morsom. Jeg fantaserede tit om, at jeg tog op for at besøge hans forældre, men så var det kun stedfaderen, der var hjemme. Så ville vi sætte os og hygge med en kop kaffe, og det ene ville føre til det andet: Han ville tage mig hårdt, lige der på køkkengulvet!"

 

FANTASIER UNDER SEX
Legen stopper dog slet ikke her. Hele 34 procent af de adspurgte kvinder indrømmer, at de har prøvet at fantasere om en anden mand - mens de havde sex med kæresten!

En stor del af fantasierne handler om eks-kærester, men kendte mænd som Orlando Bloom, Robert Pattison, Jude Law og Mads Gleager (fra Paradise Hotel, red.) har også fundet vej til soveværelserne derude. Og så er der de lidt mere kreative:

"Jeg er helt tosset med ishockey-spillere, og da jeg var sammen med min tidligere kæreste, fantaserede jeg tit om, at jeg i stedet var sammen med en super lækker og fræk ishockey-fyr", fortæller en læser.

En anden beretter:
"Hvis min kæreste for eksempel slikker mig og leger med mine bryster samtidig, lukker jeg øjnene og fantaserer om, at det er to forskellige mænd, der leger med mig. Mændene har ikke ansigter, så det er ikke nogen bestemte mænd, jeg tænker på."

Men så er der også hende, der gør noget ved sagen i stedet for kun at fantasere:
"Det var virkelig dårlig sex, jeg havde på det tidspunkt, så jeg prøvede at drømme mig væk til noget lidt bedre sex. Det virkede ikke, så jeg sagde til kæresten, hvad jeg ville have. Og så fik jeg god sex in real life - smart!"

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE