Magasinet M!

Din nye bedste ven: Robotten der rydder din indkørsel eller dit fortov for sne

Et nyt start-up-projekt i New York gør din vinter, dit forår, din sommer og dit efterår en hel del nemmere

Din nye bedste ven: Robotten der rydder din indkørsel eller dit fortov for sne

Den første sne er allerede faldet i vores lille kongerige, og vinteren ser desværre ud til at nærme sig med hastige skridt. Og hvis du troede julegaveræset var det værste, så glemmer du de mange timer med sneskovlen i hænderne - for ikke at snakke om den rygsøjle du mangler til foråret. Men det kan meget snart være ovre.

Mød Kobi. Din nye, bedste ven.

Kobi en 3-i-1-selvkørende robot, som kan gøre dit udeliv en hel del lettere. Med sine tre forskellige moduler kan den både skovle din indkørsel eller fortov for sne, klippe din græsplæne og holde din ejendom fri for blade. Og ligesom med så meget andet teknologi kan du styre Kobi via en tilhørende app. 

Det skriver sitet AccuWeather.

Robotten har indbygget GPS og sensorer, så det eneste, du skal gøre, er at sætte den igang. Derudover kan den via internettet se vejrudsigten, så den ved, hvornår det begynder at sne. Og nå ja, så ligner den Wall-Es fætter. Kan det blive mere perfekt?

Desværre for dig og mig kan Kobi ikke købes endnu. Han er stadig i et udviklingsstadie, hvor alle modellerne er sat på prøve denne vinter. Ifølge AccuWeather forventer det New York-baserede firma bag vidunderet, The Kobi Company, dog, at Kobi lander i vinteren 2017/2018 og kommer til at koste i omegnen af 27.000 kroner.

Se, hvordan Kobi virker, i videoen herunder

ANNONCE
Del

Seneste nyt