Magasinet M!

Dine værste sexoplevelser

Det er uartige sager, når M! læserne fortæller om uheldigheder på lagnet

Dine værste sexoplevelser

Af: Martin Finnedal


Det er blevet tid til M!s årlige sexundersøgelse. 4500 læsere har svaret, men ak, vi kan ikke have alle jeres svar med i bladet (for så ville det blive meget tungt).

Noget af det der ikke blev plads til bringer vi i disse dage her på hjemmesiden.

I dag har vi kastet os over svarene på spørgsmålet:

Hvad er din værste sexoplevelse?

- ?Når hun ligger og siger, jeg gør det kun for din skyld?
- ?Strengen på pikhovedet sprang? (denne frygtelige historie går igen og igen. En af de blodigste episoder vi har hørt om, kostede både en ny dyne og ny maling på væggen.)
- ?Voldtaget af min egen kone 1 måned før skilsmisse?. (Amazonerne er vist alligevel ikke uddøde. Et svar i samme bitre stil er i øvrigt ?Al sex med min eks-kone?)
- ?Anal hvor det ikke gik så godt? (resten overlader vi til fantasien)
- ?Pissefuld med en lige så fuld norsk pige i en dobbeltseng, hvor min endnu fuldere bror sov? (Der er en grund til, at Sundhedsstyrelsen anbefaler max 21 genstande om ugen.)


- ?At jeg engang vågnede op og ikke vidste hvem hun var og var ikke særlig pæn og kunne derudover ikke huske en pind? (våd aften?)
- ?Et blowjob, hvor hun brugte tænderne? (Også en klassiker. Måske fordi visse mænd fastholder, at det er lækkert med lidt tænder. Resultaterne fra sexundersøgelsen siger dog det modsatte.)
- ?Bag 7-11 på Roskilde Station? (lyder ellers romantisk)
- ?Bollet en der havde en skede som en rumfærge? (øh)
- ?Første gang, hvor jeg var så nervøs, at jeg ikke kunne få rejsning? (?Første gang? er sammen med ?fuld? absolut blandt topscorerne)
- ?Bollede en pige, som var mere rød end en brandbil. Så hun var pænt grim. Det værste var at jeg glemte min boxer og min nye Von Dutch kastet. ØV!" (Vi går ud fra at det var boksershorts, der blev glemt)

- ?Caught in action af svigermekanikken?
(Ja hvem har ikke prøvet det?)
- ?Da hun ville have den i øret? (?)
- ?Fik lavet nogle ikke så pæne skrammer på min eks-kærestes ryg, da det gik lidt vildt for sig på en offentlig vej? (uhmm asfalt!)
- ?Kom efter få sekunder, og hun ikke opdagede noget. Jeg gik i panik og fortsatte som om ingenting var hændt. Det var selvfølgelig uundgåeligt, at den blev slap kort tid efter?. (Godt kæmpet ellers).
- ?Da jeg voldtog det får der? (eller??)
- ?Min kæreste nyste mens hun havde fat om bollerne på mig?.
- ?Den første gang jeg havde sex i mit liv. Var 14 år, det tog tre minutter og hun hånede mig bagefter. Hun var 16. Derfor besluttede jeg, at det aldrig skulle ske igen.? (Hvad? Sex?)
- ?Der er flere men den værste må være den med en ca 130 kilo tung islænding. Det eneste jeg rigtigt husker er lyden af hendes klamme maveskind, der klaskede mod min brystkasse, da hun red mig?.


- ?Festival, mega koldt, mega fuld, mega skidt dame.? (Kort og præcist)
- ?Fibersprængning i penis.? (Hvaffor fibre???)
- ?En tøs skulle lave den klassiske med at prøve og ride samtidig med at hun gnubbede sin klit mod min mave. Det gjorde pisse ondt.? (ja det kan det faktisk godt)
- ? Min kæreste begyndte engang at ryste helt vildt for derefter at begynde at græde. Ingen ved hvorfor hun fik sådan en rystetur. Jeg gjorde i hvert fald ingenting.? (Det var måske det der var galt?)
- ?Et handjob hvor pigen troede det gik ud på at pille skrællen af bananen.? (Jep der har vi vist alle været)
- ?Et knald med min ex, hvor hun blev gravid og jeg forstuvede min finger.? (Frygtelig historie.)
- ?Fik en høj støvle op i røven.? (og så oven i købet en HØJ støvle!)
- ?Fuld i legehus.?


- ?Havde sex med min kæreste 4 timer efter vi havde slået op. Da vi var færdige begyndte hun at græde.? (Forståeligt nok vel egentlig).
- ?Hun brækkede sig i min ene sko efter et blowjob.? (Prøv med vand og sæbe)
- ?Hun pruttede, da man slikkede mis.?
- ?Ingen af os havde lyst. Hun var ikke til at tænde, og jeg havde slatten rejsning.? (Jamen så lad dog være!)
- ?Jeg havde fået alt alt alt for mange bajere, og hun havde fået alt alt alt for mange Big Mac menuer.? (dårlig kombi)
- ?Jeg kom inden jeg fik bukserne af.? (Sørgeligt, sørgeligt, sørgeligt)
- ?Jeg var så brandstiv, at jeg faldt i søvn under akten. Da jeg vågnede, lå der en seddel, hvor der stod, at jeg faneme ikke skulle kontakte hende igen.? (MEGA sørgeligt)
- ?Med en sygeplejerske, som var besat af ideen om, at HUN skulle sætte kondom på, hvilket hun ikke kunne finde ud af. Hvorefter hun hellere ville drikke te" (Frugtte? Så kender vi godt historien)
?Vi fik den ide at gå i bad sammen. I kampens hede løftede jeg hende op, men gled og fik skåret ryggen op på sæbeskålen.? (Hjemmet ER en farlig arbejdsplads)

 

En enkelt har kort og godt sat lighedstegn mellem en dårlig sexoplevelse og ordet ?Afslag?. Og så skal vi ikke glemme de positive historier. Visse har simpelt hen kun haft gode oplevelser.

?Alle har været kanon?,
lyder det fra en læser. Og tillykke med det.

Følg med her på siden, når vi i morgen fortæller, hvor læserne har dyrket offentlig sex.

Og se hele sexundersøgelsen på side 62-66 i dit spritnye M!

ANNONCE
Del

Seneste nyt