Magasinet M!

Dirty talk - sådan

Den anden gode måde at tænde hende med din tunge!Dirty talk - sådan

En beskidt kæft er en kunstart. De færreste mestrer den til perfektion - men du kan sagtens være med på vognen, hvis du følger fem basale tips.

Bedøm standarten

Hvad der lyder beskidt, varierer meget fra pigebarn til pigebarn. Hvis din udkårne kalder din pik for tissetrolden er det sikkert rigeligt at fortælle hende, at du gerne vil kysse hendes bryster. Er din dame derimod en garvet stamgæst på byens havneknejper, skal du nok skrue mere op for volumen.

Vær konkret

"Ehm, så tager jeg fat om din, ehm... krop..." Nej. Damer tænder på tanker. En god dirty talk går derfor ud på, at hun præcis kan forestille sig, hvor og hvordan du vil pirre hende. Du skal altså være så præcis så muligt. "Jeg vil tage din venstre brystvorte blidt i munden. Køre min tunge rundt om den tre gange - bagefter vil jeg bide i den - og så tage den ud og puste den helt hård".  En del kvinder kan faktisk få orgasme alene ved tankens kraft.

Bliv ved

Beskidt snak er en langsom pirring. Hvis du fortæller hende, hvad du vil gøre ved hende - så pas på med at gå for hurtigt frem. Hvis du allerede knepper hende efter to minutters snak - kan du nok regne med, at den konkrete akt bliver ligeså kortvarig som de verbale opvarmningsøvelser.

Find dine egne grænser

Dirty talk virker ikke, hvis du er usikker! Find ud af, hvad du har det godt med at snakke om og hvilke ord, der ligger godt i netop din mund. Hvis du ikke kan sige "fisse" uden at fnise som en skoledreng - så lad være med at bruge det ord.

Drop kreativiteten

Det er sex - ikke et brevkursus på forfatterskolen eller uddrag fra de grå sider. Kvinder tænder mere på at "du rører ved deres røv" end at du "sagte lader dine sitrende lystige fingre, udforske dine ballers bølgende bakker". Ville de kneppe en corny romanforfatter, gjorde de nok det.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt