Magasinet M!

Disneys vanvittige Star Wars Hotel åbner i 2021

Kender du en der skal med?

Disney har endelig offentliggjort, hvornår deres meget omtalte Star Wars hotel åbner. Det skal bygges ved siden af Galaxy Edge-temaparken i Orlando, Florida. 

Ifølge Disney så åbner Star Wars hotellet dørene engang i 2021. Nærmere en dato kommer vi ikke nu. 

Hotellet vil tilbyde et 2-dages eventyr, som vil tage dets gæster til ´a galaxy far far away´. Intet er overladt til tilfældighederne. 

Lobbyen designet som en Star Wars-inspireret station, som går under navnet Galactic StarCruiser Terminal, hvorefter hotellets gæster bliver transporteret rundt i en såkaldt Halcyon - ´et skib, der er så stort, at det ikke kan lande på nogen planeter´. 

Under dit ophold på Star Wars-hotellet kan du både få lyssværd-træning, drikke drinks i Silver C Lounge eller tage på opdagelse og eventyr i Engineering Room. Ud over det så kan du komme direkte fra hotellet til Galaxy Edge-temaparken med særlige transportskibe. Alt sammen skal fuldende et fantastisk to-dages ophold på Star Wars hotellet i Florida. 

Vi mangler stadig at se officielle billeder af stedet, men må nøjes med de klassiske concept arts. 

Billetterne er ikke sat til salg endnu, men Star Wars fans verden over er allerede begyndt at skrive sig op, så de kan blive påmindet den dag billetsalget starter!

ANNONCE
Disneys vanvittige Star Wars Hotel åbner i 2021
Del

Seneste nyt

Annonce