Magasinet M!

Disse 5 typer må du ALDRIG date ifølge danskerne

Har du nogensinde været hemmeligt forelsket i din vens eks, men ikke turdet tage næste skridt?

Datingappen Happn har lavet en undersøgelse blandt 840 danske happn-brugere i februar 2019. De er blevet en del klogere på, hvem man absolut ikke må date ifølge danske singler.

At få følelser for nogen kan være nok så kompliceret. Især når det er for nogen, der i teorien er forbudt at date. Ifølge Happns nye undersøgelse, mener 63 procent, at det ikke er acceptabelt at date vennens eks. Selvom de fleste danske singler undgår dette, synes halvdelen, at det er o.k., hvis bare vennen har givet dem sin velsignelse, men er det nu det? Derimod svarer hver tredje, at de aldrig kunne tænke sig at date en vens eks, uanset om vedkommende har sagt, at det er i orden eller ej. 

Det er ikke kun venners tidligere partnere, som danskerne undgår at date. Også familiemedlemmers ekspartnere, vennens flirt og chefen er personer, som de fleste mener er forbudt område. At date en kollega er derimod acceptabelt – ifølge undersøgelsen svarer kun en ud af ti, at de undgår disse i forbindelse med dating. Kun 12 procent mener, at der ikke er nogen, som er off limit i datingverdenen. 

Top 5 over dem som man absolut ikke skal date ifølge danske singler:

  1. Et familiemedlems ekskæreste
  2. Venners ekskærester
  3. En som en ven er varm på
  4. Chefen
  5. En lære eller en elev 
ANNONCE
Disse 5 typer må du ALDRIG date ifølge danskerne
Del

Seneste nyt